2821
2789
عنوان

چرا تو زودپز من غذا نميپزه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13097 بازدید | 78 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما لازم نیست غذا جوش بیاد شما وقتی مواد لازم رو توی زودپز ریختی درش رو محکم ببند (با تمام قدرتت)و شعله رو روشن کن موادی که قبلا پخته شدن و موادی که زود میپزن رو نباید نباید با موادی که دیر میپزن باهم بذاری توی زودپز

چون اونا له میشن ولی بقیه هنوز نپخته

توی دو مرحله

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
نميدونم يه بار گوشت گوسفندى توش گذاشتم دو ساعت رو گاز بود بازم نپخته بود نمك هم اصلا نزده بودم

گوشت اگه پیر باشه دیر می پزه یا گوشت بز که  بعضی از قصابی ها قاطی گوشت گوسفند می فروشن به خلق ا... دیر پز هست

ينى نميذارى جوش بياد بعد درشو ببندى؟

نهههه . همون اول میبندی درشو...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
اخه در تمام طول پخت ازش بخار مياد بيرون

باید بیاد بیرون زودپز یه حجمی داره اگهبیشتر از حجمش هوا توش بمونه و خارج نشه منفجر میشه  مثل بمب، بشدت خطرناک هستواسه همین سوپاپ اطمینان میزارن یه سوراخی تعبیه میشه که هوای اضافه رو بیرون بده تعادل داخل زودپز حفظ شه البته هر زودپزی این سوت و سوراخ رو جایی میزارن، تا زمانی که رو حرارته و اب توش تبخیر میشه باید هوا ازش خارج شه تا نترکه

اخه در تمام طول پخت ازش بخار مياد بيرون

یکدفعه دیگه ام فک کنم تاپیک زده بودی  مامانی کسی نیست نزدیکت ؟ خاله مادرشوهر خواهر شوهر عروسی.....اون بخار باید بیاد بیرون ازونجا وگرنه منفجر میشه....موادو که میریزی درشو همون ببندسریع...چفتش کن....بعدم ک خواستی باز کنی اول یچیزی بذار زیر اونکه ازش بخار میاد بذار کامل ک تموم شد بعد درشو باز کن راااحت 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من کوچولو بودم زود پز مامانم ترکید توی خونه خیلی وحشتناک بودصدای انفجارش  و خنده دار هم بود همه سر و صورت من و مامانم شده بودش نخود لوبیا 😂😂وقتی ازدواج کردم تا یکسال از زود پز استفاده نمیکردم میترسیدم اخر سر شوهرم افتتاحش کرد گفت ترس نداره که ولی الان خیلی کمک حالم شده واقعا لازمه برای اشپز خونه 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش