2777
2789
عنوان

آرامش

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 29 پست

[QUOTE=104967913]ربطش چیه 🤔[/QUOTE

اقای که اسپرم هاش ضعیف باشه باعث عدم بارداری میشه

راه بعدی اینکه باید شما تحت هر شرایطی که هست یه روز به در میان حتما حتما رابطه داشته باشید و طولانی و عمیق و جفتتون هم مخصوص خانم باید به ارگاسم کامل برسه و پاهاتون رو به مدت ۲۰ دقیقه بالا نگه دارید یک ماه کامل رعایت کنید صد در صد بارداری هستید

شما باید مشکلاتتون رو درمان کنید با دعا خوندن کاری درست نمیشه

[QUOTE=104967913]ربطش چیه 🤔[/QUOTE اقای که اسپرم هاش ضعیف باشه باعث عدم بارداری میشه راه بعدی این ...

ای خواهر، این کارا رو ما از اول تا همین الان انجام میدیم 

آزمایش اسپرمم دادن ضعیف نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من فولیکولم رشد نمیکنه

عزیزم حتما سردیجات زیاد میخوری تا میتونی کلی غذاهای سرد از زندگیت به تو کامل حذف کن فقط گرمیجات بخور تو تمام غذاهات دارچین زنجبیل بزن

از گوشت گاو و ماهی و مرغ تحت هیچ شرایطی استفاده نکن

گوشت شتر بیشتر استفاده کن یک ماه اگه رعایت کنید به قطع به یقین به طرز وحشتناکی رشد میکنه باور کن

اگه هر چیزی که خواستی استفاده کنی سردی و گرمیشو ندونستی تو اینترنت سرچ کن حتی یه قطره سردی هم نزار وارد بدنت بشه تو میوه هاهم رعایت

رعایت کردن اینها خیلی سخته میدونم ولی ارزش داره

اون برنامه ای که درباره رابططم که گفتم حتما رعایت کن 

اگه نتیجه نگرفتی هر چی دوست داشتی بهم بگو

ممنون عزیزم

عزیزم از اول پریودی سعی کن فقط گرمیجات بخوری و کلا سردی رو حذف کنی، ژل رویال بگیر از مراکز معتبر طب سنتی روزی اندازه یه عدس بذار زیر زبونت ناشتا، فقط حتما اصل باشه و خالی باشه ینی بدون عسل...برای رشد فولیکول هم عرق فراسیون معجزه میکنه ،روزی یه فنجون بخور بعد از پریودت تخمدانهاتو بادکش بزن روزی چندبار...و روزی ۵۰ تا هم طناب بزن تو خونه یا بیرون تخمدانهاتو فعال مبکنه اگه اضافه وزن داری بیار پایین وزنتو که خیییییلی تو روند بارداری تاثیر داره.ابنا رو خودم تجربه کردم .موفق باشی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊
عزیزم از اول پریودی سعی کن فقط گرمیجات بخوری و کلا سردی رو حذف کنی، ژل رویال بگیر از مراکز معتبر طب ...

ممنون عزیزم. الان باید لتروزول بخورم. تداخل ندارن؟

ممنون عزیزم. الان باید لتروزول بخورم. تداخل ندارن؟

نه اصلا تداخل ندارن من خودم در کنار لتروزول ایناروهم میخوردم و خداروشکر باردار شدم بعد ۴ ماه

دخول هم حتما سجده ای باشه و حدودا ۴۰ دقیقه همونجوری بمون بعد آروم روی پهلوی راستت دراز بکش و تا صبح تکون نخور و بخواب ...

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

ب مدت چهل روز ب این صورت ک روزاول یه دور تسبیح روز دوم دو دور روزسوم سه دور به همین ترتیب تاروزچهلم ب این صورت ک میگی بسم الله الرحمن رحیم بحق بسم الله الرحمن رحیم خییییلی معجزه میکنه امتحان کن هروزم یادداشت کن تاریخ بزن ک یادت نره حتما ب نصف نرسیدی حاجت گرفتی گلم

ب مدت چهل روز ب این صورت ک روزاول یه دور تسبیح روز دوم دو دور روزسوم سه دور به همین ترتیب تاروزچهلم ...

من زیاد از این کارا کردم ولی به احترام مهربانی شما به روی چشم. حتمادخبرش رو بهتون میدم

من زیاد از این کارا کردم ولی به احترام مهربانی شما به روی چشم. حتمادخبرش رو بهتون میدم

مرسی گلم نظر لطفته امیدوارم ک نتیجه بگیری سرسجاده نمازت یاوقتای ک دلت شکسته وداری گریه میکنی باخداحرف میزنی ازته دل ازش بخاه مطمعنم دست رد ب سینت نمیزنه گلم

مرسی گلم نظر لطفته امیدوارم ک نتیجه بگیری سرسجاده نمازت یاوقتای ک دلت شکسته وداری گریه میکنی باخداحر ...

کلا زیاد توکل کردم. اول از توکل شروع کردم ولی هیچوقت جوابی نگرفتم