2777
2789
عنوان

شوهر بیمعرفتم بدجور آتیشم زد😔نمیتونم کناربیام

| مشاهده متن کامل بحث + 367663 بازدید | 1537 پست
ازین میسوزم ک کاش زشت بودم یا ی عیبی داشتم یا حالا خانوادم و..ک اونو مقایسه کرد و همچنان ناراحت بود ...

من بودم کلی باخانواده دختره تحقیرش میکردم مثلا میگفتم لیاقتت همون دزدان و کلی کوچیکش میکردم 

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینقدری ک بغض بدی گرفتم انگاری میخام خفه بشم😥 واقعا باید چندروزی نبینمش شاید شاید اعصابم اردمتر بش ...

من اینجور موقع ها بچه رو هم با خودم نمیبرم و میزارم پیش شوهرم تا حسابی اذیتش کنه

عجب شوهر گاوی داری استارتر. ببخشید ولی واقعا عصبی شدم. من جای تو بودم یه موقعیت مشابه آنچنان نقره داغش میکردم تا آخر عمرش یادش نره. منم خیلی حساسم به این چیزا. تا انتقام نگیرم آروم نمیشم.

ولی در نهایت استارتر عزیز، هیچی ارزش غصه خوردن نداره. بگیر به فلان جات. یه مدت هم بی محلی کن بهش تا آدم شه. تا میتونی به خودت برس و از خودت تعریف کن. یجوری رفتار کن و حرف بزن انگار خیلی از اون دختره بالاتری و طرف انگشت کوچیکه ت هم نمیشه. 

کاش فقط سنگدل بود امشب فهمیدم حیوون شرف داره ب این اخه چطور تو روی من بگه حیف و خوشگل بوده و افسوس ...

تو هم میگفتی خواستگار پولدار و خوش تیپ و خوش هیکل داشتم همه چی تموم ولی به خاطر بابای معتادش ردش کردم ،اونم میسوخت مطمئنا

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
میگه دیوونه من چندماه اومدم و رفتم تا حواب بله دادی اگر نمیخاستمت ک کنار میرفتم اینا واسه گذشتش چرن ...

خوب گفتی عزیزم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
شما زنی یا مرد؟

اینجا چه خبره؟؟؟😐

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
شما زنی یا مرد؟

با اجازع شما. مرد هستم  عکس مشخص نیست

مردها اگه عاشق بشن شب زنده داری میکنن❤             ولی زن ها در عاشقی بیقرار میشن❤                          ❤چون ول به چشماشون اتصالی کردع❤