2821
2789
عنوان

دعا نويس

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
اتفاقا منم مادرشوهرم جدایی انداخت. شنیده بودم که جادو میکنه. اما سواله برام چطوری؟ مگه چقدر قدرت دار ...

منم دقیقانمیدونم ترفندشون چیه فقط میدونم که بااجنه سروکاردارن😣😣😣

من در نی نی سایت=آلیس در سرزمین عجایب😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این کارا فقط پای اجنه رو بزندگیتون باز میکنید 

تلقین نکنید و صدای قرآن تو خونتون باشه با نماز اول وقت من شنیدم خودش مبطل جادو هست

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
متاسفانه نمیدونم چرا این دعاها بیشتر زندگی خراب کنه تا زندگی درست کن  چه زن هایی رو که ندید ...

من براي جدايي كسي نميخوام بگيرم براي زندگي خودم ك داره خراب ميشه ميخوام بگيرم

من تمام این راه هارو رفتم وقتی گرفتار بودم دعا از یهودی نگیر بیچارت میکنن از مسلمان کار بلد طلسم بگیر  کارت درست میشه به دردسر هم نمیافتی دعای یهودی خیلی زود اثر عکس میده واوضاعت بد میشه 

کاربر قدیمی م بازم برگشتم.ترکیده بودم

[QUOTE=104802417]میدونم منم شنیدم. اما سخته باورش. مگه میشه؟ چطوریه؟ چه اتفاقی میافته؟ [/QUOTEخدا نکنه به سرت بیاد هیچ وقت ولی اگه دیده بودی میدونستی چه بدبختی ها که سر ادم نمیاره من یه مدت درگیرش بودم تا باطل کردم چه به روزم اوند فقط خدا میدونه

کاربر قدیمی م بازم برگشتم.ترکیده بودم

سلام من یکی رو میشناسم ولی یهودی نیست ولی کارش عالیه عالیه من خودم اثرشو دیدم که میگم کارهای دائمی هم انجام میده واقعا کاراش خوبه خدایی اگه خواستی درخواست دوستی بده بهت شمارشو بدم 

سلام من یکی رو میشناسم ولی یهودی نیست ولی کارش عالیه عالیه من خودم اثرشو دیدم که میگم کارهای دائمی ه ...

ميشه لطفا اگر كسي رو تو تهران مي شناسي من رو راهنمايي كني ممنون ميشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز