2777
2789
عنوان

از کی متنفرید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بخاطر حجابش ازش متنفری؟خیلی دلیل کوچیکیه برا تنفر از کسی!اینم که میگی اون صفره من هزار خیلی خودخواهانه س!منم از جاریم خیلی بدم میاد چون خیلی تلاش کرد و میکنه برا ازار من.البته رفته رفته رو به بی تفاوتی ام

وای مثل جارمه🤢

اره خدا نميدوني جقد تنفر دارم. نه سلام ميكنه نه تو روي كسي نگاه. تو جمعا ميره درو ميبنده تنها تو اتاق. ٢١ سالشه

رسيدن من و عشقم، و حل شدن مشكلاتمون معجزه ميخواد. خواهراي عزيزم از ته دل برامون دعا كنيد❤️💋😔

تا امروز هیچکس از امروز از خدا 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
فقط بخاطر حجابش ازش متنفری؟خیلی دلیل کوچیکیه برا تنفر از کسی!اینم که میگی اون صفره من هزار خیلی خودخ ...

عزیز دلم بخاطر حجابش نیست به خاطر دورویی‌شه

خیلیم حسوده😐

من نمیگم هزارم اطرافیانم میگن

یکی از فامیلای دور شون که زیاد رفت و آمد دارن با خانواده شوهرم. 

زن و شوهر گوشت تلخن و احترام حالیشون نمیشه. زنه هم خیلی برای همه عشوه و پز داره . سعی میکنم زیاد نبینمشون ولی بعضی وقتا چاره نیست.

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
خوشا بحالت

اتفاقاهمه میگن ولی دیگه خیلی سوت وکوره همه جاواسمون ‌.من یه خواهربیشترندارم همسرمم که تک فرزنده .دوستام باخواهرشوهراشون میرن بیرون میان تعریف میکنن آدم دلش میخواد.

از کسی متنفر نیستم،چون هیچکس اینقدر ارزشمند نیست ک کینه ش  توی دلم باشه وآرامشمو ازم بگیره...

درست تر اینه ک بگم از کارای بعضی ها خوشم نمیاد تأکید میکنم کاراشون و نه خودشون

از رحمت خداوند نا امید نباشید.....