2777
2789
عنوان

شوهر عتیقه 🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 34 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این ندا مریضه؟😂 اوق زدم چرا این شکلیه؟؟؟ چجوری آبی شده😂🤮🤮

خیلی بدم میاد ازش؛هم عقده ای هم سبک😷واقعا چندشه😂

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

😂😂😂

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
اره

بگیر اینستاشو پاک کن بابا؛شوهرو چ ب این جینگولک بازیا؛مرد باید کار کنه و ب خانمش برسه؛اینستا چیه دیگ

اره

با گوشی همسرتون بلاک و ریپورتش کنین😁😁😁

البته اگه آدم زرنگی هست ک اینکارو نکنین!

ولی اگه متوجه نمیشه و سر درنمیاره اینکارو بکنین!

هرچقد از این جور افراد دورش کنین ب نفع خودتون و زندگیتون هست😕😕😕

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
بگیر اینستاشو پاک کن بابا؛شوهرو چ ب این جینگولک بازیا؛مرد باید کار کنه و ب خانمش برسه؛اینستا چیه دیگ

مرد کار میکنه پول برا خودش جمع میکنه 

و به اینستاش میرسه 

...
مرد کار میکنه پول برا خودش جمع میکنه  و به اینستاش میرسه

همین دیگ؛جدا اینستاشو پاک کن؛من اصن خوشم نمیاد مرد متاهل وقتشو تو اینستا بگذرونه

ببین عزیزم این خانم بعد ها مشکلات جدی تری توی زندگیتون پیش میاره بنظر من با همسرت دوستانه حرف بزن و ازش بخواه ک بلاکش کنه 

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

شوهرت مرحله حرص دادن رو‌گذرونده خیلی وقته

الان دیگه باید تو مرحله من چجوری این قزمیت رو تحمل میکنم باشی

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

يه حركتي بزن خب،ادم اعصابش خورد ميشه.بهش بفهمون چقدر تاثير منفي ميذاره تو زندگيتون اين كاراش

اعتراض كردي؟؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️