2777
2789

بچه ها با یه پسری در مرحله ی اشناییم خودش تربیت معلمه.

خانوادشونم همه تحصیل کردن

اشناییمون کاملا مال بعد کنکوره قضاوت نکنین

من خیلی خوندم و قبول نشدم میدونست که من خیلی خوندم

الان چطور بگم بهش که نیاوردم ک پرو نشه و فک نکنه خیلی کار شاقی کرده؟؟؟؟؟؟

در ضمن یه شهر دیگه آزادش بهداشت اوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیت معلم که خوب نیس صد رحمت به بهداشت آزاد 

🤔🤔

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نمیری تو😂😂....دروغ همیشه در صحنه....😢😢😢😢😢 میفهمه

نه بابا نمیفهمه 

بگو انقد اعتماد داشتم بخودم فقد پزشکی زدم بعدم کلی فحش بده به نظام جدیدا و سهمیه ایا😂

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸

بگو رشته هایی که دوست داشتم رو زدم و در غیر این صورت دانشگاه نمیرفتم اگر قبول میشدم و نمیرفتم یه سال محروم میشدم برای همون فقط چندتا رشته رو زدم که اگر نشد دوباره بخونم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
واقعا؟؟؟؟؟..  در این حد بده ینی؟؟؟ خودش فاز شاخارو داره اخه

بذار تو فاز خودش بمونه 

والا من دانشگاه تهران رفتم به چه دردم خورد عوضش شوهر خودم آزاد خوند الان شغل داره چون هیچ کس واس مصاحبه نگا نمیکنه ببینه دانشگاهت کجا بود معدلو میبینن منی که تهران بودم بخاطر سختگیزی استادام معدلم خیلی پایین تر از شوهرمه ولی اونا یه ورق جزوه میخوندن نمره میگرفتن راحت من پدرم در اومد الانم واقعا میگم کاش دولتی نمیرفتم همن آزاد میرفتم راحت بودم اینه که هرکی دور خودم ببینم میگم بره آزاد راحت درسشو بخونه با دولتی صد در صد مخالفم 

الان ته ترببت معلم چیه میخاذ معلم شه با چقد حقوق عاخه