2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماه اول اقدامم .شک دارم میگم نکنه کاذب باشه😁

ان‌شاءالله که هرچی خیره همون بشه برات گلم😚

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
یه ساعت دیگه میرم واسه آزمایش ازمایش دقیقه دیگه؟

عزیزم برا ازمایش عجله نکن 

چون الان تیترت پایینه استرس میگیری 

یه چند روز اگه تحمل کنی بعد بری بهتره 

من بلاخره باردار شدم و این معجزه رحمت الهی است چون خدا ارحم الراحمین است و من بنده حقیرش. با توکل و توسل به امام حسین و علی اصغرش تیکرم در عرض یکماه حقیقی شد یعنی اقا خیلی بزرگه انشالله نی نی سالم و صالح بدنیا بیادو پرچمدار اقا باشه .السلام علیک یا ابا عبدالله .