2821
2789
میخوام درباره راه های خودکشی بدون دردبگردم.تحمل سرکوفت زدنای خانواده وفامیل وآشناروندارم😢

ببخشید باباسرکوفت بخوره تو سر خودشون..

من برا خودت خیییلی ناراحت شدم...

انتخاب رشتت خوب بوده؟؟اصلا حالم بد شد واقعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید باباسرکوفت بخوره تو سر خودشون.. من برا خودت خیییلی ناراحت شدم... انتخاب رشتت خوب بوده؟؟اصلا ...

بخدا همه دانشگاه های سراسری ومازادرو زدم.پزشکی ودندون ودارووفیزیو زدم.ولی...

بعد ببخشید مگه نمیگفتن افزایش ظرفیت پزشکی داریم امسال؟پس اون عددایی که نوشته بودن روبروی دانشگاه که ظرفیتشونه چی شد؟!!امسال که بدتر از پارسال شده.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
ببخشید سهمیه یه طرف ولی من فکر میکنم دیگه خیلیییی بی کفایت شدن اخه مگه چندنفر سهمیه دارن.من میگم این ...

من نمیگم که آمار گرفتن درصد بالایی از پزشک ها با سهمیه وارد میشن چیزی حدود ۵۰ درصد....میگن امسال کلا بیشتر شده

من نمیگم که آمار گرفتن درصد بالایی از پزشک ها با سهمیه وارد میشن چیزی حدود ۵۰ درصد....میگن امسال کلا ...

اره میدونم.ولی احساس میکنم یه طور دیگه ام ناجوانمردی میکنن تو این کنکور.اصلا میگم مگه نمیگفتن افزایش ظرفیت پزشکی داریم .پس چی شد.دروغ میگن اصلا زدن به سیم اخر

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
همه دانشگاه های سراسر کشورروانتخاب کردم.منطقه دوهستم

عزیزم مطمئنی 

دو هزار ؟؟

۲ هزار؟

سراسر کشورو زدی ؟ 

فیزیو تراپی تا ۵۰۰۰ منطقه ۲ میشه هااا چطور ممکنه 

داروهم میشه 

وای خدیا 

مطمئنی جاییو اشتباه نکردی؟؟؟؟