2777
2789
عنوان

اسم و حاجت بگید حرم آقا امام رضا هستم و برای حاجت منم شما دعا کنید🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 81 پست
واسه دوستامم دعا کن عزیزم 😘 @دخترمجردم     @دخترdarya   @ویهانمهر   ...

وای مرررسی عزیزدلم❤❤

استارتر برای حاجت منم دعا کن 

به خودش متوسل شدم بگو دست رد به سینم نزنه❤

ممنون

ان شاالله شما هم زودی حاجت روا بشی

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مرررسی عزیزدلم❤❤ استارتر برای حاجت منم دعا کن  به خودش متوسل شدم بگو دست رد به سینم نز ...

دلت شاد الهی عزیزم

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
برای دوستامم لطفا دعا کن  @ویهانمهر ‍  @گیلآوا ‍  @مامانبزرگپانیذ ‍  @تن ...

مرسی مهربونم

چقدر واقعا این روزها نیاز دارم

خواهر خوبم همیشه شرمنده محبتتاتم و جاهایی که خیلی کم میارم حمایتهات حالم رو عالی میکنه

ان شاالله حال دلت همیشه عالی باشه

استارتر عزیزم امام رضا را به جگرگوشش قسم میدهم که به زودی زود حاجتروا بشی

خیلی التماس دعاااا 🌹🙏🌹🙏

خدایا شکرت❤️
گلم برای منم لطفا دعا کن❤️ و برای دوستم @blue_rose7571    

بازم برات صلوات فرستادم😍 مرسی مهربونم😘

استارتر جان،اسمم فاطمه اس

توروخدا دعاکن و از آقا بخواه واسطه بشه ک بتونیم خونه بخریم و مستقل بشیم و چندوقت دیگه خدابهم بچه ی سالم وصالح بده🌹🌹🌹 مرسی مهربون،برات صلوات فرستادم😘😘😘

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
برای دوستامم لطفا دعا کن  @lovers1397     @باشکوه     @یااااااس &n ...

مرسی عزیزدلم.الهی خیرببینی.الهی همیشه حاجتروا وعاقبت بخیروخوشبخت باشی گلم.😍😗

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

استارترعزیز زیارتت قبول باشه.خوش به سعادتت.لطف کن سلام من هم خدمت امام رضا برسون وبرای حاجتروایی من وخواهرم دعا کن.مرسی.انشاءالله همیشه سلامت وحاجتروا وعاقبت بخیر باشی.

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉