ما عقد کرده ایم ۱۰ ماه و ۲ ماه دیگه عروسیمونه...تمام این ۱۰ ماه تا دلتون بخواد دعوا و قهر زیاد داشتیم که هربارش که گریه کردم شوهرم هم با من اشک ریخته...چند روز پیش خونه خواهرشوهرم بودیم و نذری داشت داشتیم از بی پولی و اینا حرف میزدیم همسره من فوق العاده شوخه و با تمام شوخ بودنش اما برای من احترام زیادی قاعله و تو جمع تمام حواسش بمنه...یهو گفت اره ۱۰ ملیون میمونه که خرج ارایشگاه و لباس عروسو کوفت و زهر مار و ....بعد همه زدن زیر خنده و این بمن برخورد...رفتم بالا لباسمو عوض کنم اونم اومد و گفت چرا باز تو قیافع ای؟گفتم اون چ طرز حرف زدنه؟کوفت و زهره مارو برا عزیزات بخررررر نه برا من...بعد خورد تو بُرجَکِش و رفت پایین و قرار بود بریم خونه دوستش بشینیم بعد از شام...تو ماشین در حده بنز دعوا کردیم و چند بار محکم رو سینش کوبید و گفت گوه خوردم زن گرفتم دیگه نمیخوامت و فلان منم حرفشو تایید کردم گفتم طلاقمو بده و دیگه از این گوها نخور...خلاصه رفتیم خونه دوستش و تا حدودی عصبانیتمون خوابید و گفتیم و خندیدیم...بعدش رفتیم خونه مادر شوهرم برایه خواب...چراغا خاموش شد دیدم دستش اومد سمتم بیا بغلم اولش نرفتم ناز کرذم و اینا ولی بعدش با زور منو کشید سمت خودش...بعد چن لحضه دیدم صدای فین فین دماغ میاد...گفت حالم بده میدونم دیگه دوسم نداری و این خرابم میکنه...ایشالا بمیرم راحت شی...جوابشو ندادم...خیلی گریه کرد خیلی ...بعدش دلم نرم تر شد...گفت بخدا از سره شوخی گفتم ولی میدونم خیلی بدم...گفت بدونه تو نمیتونم و یه سری حرفا زد که بغض منم خفه داشت میکرد و یهو گریم گرفت....تا صب بخدا گریه کردیمو همو بغل کردیمو حرف زدیم....حرفش اشتباه بود اره ولی همینکه قبول کرد و حتی اون همه اشک ریخت و عذاب وجدان داشت برای داد زدن هاش ...انگار دنیا برا منه!
همیشه تو زندگیم نگران چیزهایی بودم که ۹۹% اتفاق نیوفتادن
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.