2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب بودم یهو انگار یه چیزی تو راه صدا داد ازخواب پریدم دارم میلرزم ازترس

نه بابا نترس شوهرت پیشته؟

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
گفتم تو فالووراش کلی دختر دیدم انقد جیغ وداد کردم ک فک کنم کل همسایه ها شنیدن اولین بارم بود صدامو ب ...

خب شوهرت چه جوابی داد

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند
تروخدا دعا کنید دلم اروم شع بچمم تو شکمم بیقراری میکنه

نگران نباش انقد چیزی نیست چون تنهایی اینجوری آشفته شدی بهت حق میدم منم بعضی شبا تنهام برقارو روشن میزارم آیت الکرسیم میخونم حتما آیت الکرسی بخون آرومت میکنه

این نیز بگذرد...                                   
تروخدا دعا کنید دلم اروم شع بچمم تو شکمم بیقراری میکنه

اره عزیزم پاشو نمازتو بخون اروم میشی

خب شوهرت چه جوابی داد

هیچی میگفت بخدا فقط نگا میکردم ن پیام دادم ن چیزی بعدشم اینستاشو پاک کرد،گفت بخدا ب جز تو ن ب کسی عشقم گفتم ن ب کسی دست زدم😔😔

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
اره 4ماهه تنها میخابم امشب اولین شبه اینجوری شدم

عزیزم😍😍حساس نشو کاش حداقل بخاطر نی نی میرفتی خونه مامانت میموندی،بعدزایمان دیگه تنها نیستی

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
عزیزم😍😍حساس نشو کاش حداقل بخاطر نی نی میرفتی خونه مامانت میموندی،بعدزایمان دیگه تنها نیستی

مامانم اینا ازم دورن هیچکسو ندارم اینجا

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
خیلی سخته درکت میکنم من تو شهر خودمون بودم باز بهتر بود ولی از وقتی اومدیم یه شهر دیگه شبا خوابم نمی ...

خیلی سخته خیلی زنگ زدم به شوهرم اینقد گریه کردم اونم ازاونور گریه میکنه 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎