2777
2789

نامزدی ب اون معنا نداشتیم ولی دوستی خیلی خوش گذشت هرچند بین دوستی و ازدواج اتفاقای خیلی بدی افتاد

چرا به عنوان یک آقا در نی نی سایت فعالیت می کنم؟    به شما مربوط نیست!                                                                    چرا در فلان پست یا تاپیک، جزییاتی از زندگیم رو بیان می کنم و در جای دیگری از پاسخ دادن به شما امتناع می کنم؟                 به شما مربوط نیست!                                               من رو خاله زنک، بیکار و بی قیدوبند می بینید و ازم بدتون میاد؟                                                            به من مربوط نیست!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چی بگم یجوری گذشت نمیشه گف

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
بدجوری داره بد میگذره  همشم بخاطر بی پولیه  نمیتونیم بریم بیرون باهم

منم نمیتونم برم خانواذم نمیزارن ناراحت نباش درست میشه💙

آخر راه اومدن با روزگار گره کوریه که بخت منه...
اصلا بلد نیستم با چیزای کوچیک شاد باشم 😐✋

سعی ‌کن بلد شی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
منم نمیتونم برم خانواذم نمیزارن ناراحت نباش درست میشه💙

ما عقدیم کاش درست بشه واقعا دیگه افسردگی گرفتم از نامزدم سرد شدم از خودم بدم میاد که بخاطر پول اینطوری شدم ولی دست خودمم نیست 

هروقت میام امضا بنویسم هیچی تو ذهنم نمیاد 😕✋

ما رسم نداریم دختر و پسر خیلی با هم باشن حالا فکر کن ما تو دو تا شهر بودیم.کلا نامزدی و عقد دور از هم سه ماهی یکبار همو میدیدم با ترس و لرز .بابام خیلی حساس بود.بقیه هم از ترس بابام کمک نمیکردن.

فقط دو سه روزی که من میرفتم شهر اون مامانم و داداشم میزاشتن دو سه ساعتی با هم بریم بیرون.

که البته بار اول گشت گرفتمون گفت باید زنگ بزنیم به بابای دختر  

داشت همه چی لو میرفت منم داشتم سکته میکردم گفتم مادر شوهرم و خواهرم و خواهرش باهامون هستند.بعد خانمه یه نگاه به تیپم و حلقم کرد به آقاهه یه چی گفت رفتن