2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست

اگه ثانیه نود بهت گفت و دلت خیلی پر بود ، صداتو ناراحت کن انگار خیلی ناراحتی بگو وای مامان جون کاش زودتر میگفتید من از ۲۴ ساعت قبل برناممو اکی میکنم الان به کسی قل دادم میترسم بد قول بشم بیام روضتون ولی دلم خیلی پیشتونه، مطمئن باشه از دفه بعد اولین نفر بهت زنگ میزنه

چرا همه چیو به بد بینی نگاه میکنین اصلا شاید اون کارش اشتباهه که دیر گفته ولی هیچ نیتی و قصدی واقعا شاید نداشته باشه ایقد بد نگاه نکنید ماجرا رو من اصلا بدونم روضه دارن خودم میرم چه نیازی هست اونا بگن چون به قول مادر شوهرم من دیگه عضو این خانواده ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم ی روضه ی روزه داشت بعد فاصله ما تا اونا یک ساعته اصلا زنگ نزد بگه بیا البته منظوری هم نداره ولی مثلا خواهرشوهرمو میدیدم میگفت میدونی مامان روضه داره مثلا فلان روزه . بعد دوباره میگفت مامان زنگ زده گفته هانیه هم بیاد . دوباره مامان زنگ زده گفته هانیه اگه کسی رو هم میخاد دعوت کنه . منم عصبانی شدم نرفتم ب شوهرم گفتم مگه خودم تلفن ندارم یا تو کوه و بیابونم دسترسی نداره ب خودم زنگ بزنه

چرا همه چیو به بد بینی نگاه میکنین اصلا شاید اون کارش اشتباهه که دیر گفته ولی هیچ نیتی و قصدی واقعا ...

هیچ ربطی نداره.عروس هیچ وقت عضو خانواده نمیشه و باید احترام بزارن بهش و احترام هم بزاره.حالا شما بی دعوت میری بخثت جداس.روضه توی مسجد و حسینیه نیست که بی دعوت بره.توی خونس

هیچ ربطی نداره.عروس هیچ وقت عضو خانواده نمیشه و باید احترام بزارن بهش و احترام هم بزاره.حالا شما بی ...

من میگم شاید مادر شوهرش خیلی با ایشون راحته و هیچ قصدی هم نداره که دیر بخواد دعوتشون کنه.... حالا اگه فردا هم گفت بره چه اشکالی داره چرا باید واسه همچین چیزهایی آدم کینه بیاره تو رابطه ها اصلا خیلی مسائل ارزش ندارن حتی بخوای بهشون فکر کنی 

من میگم شاید مادر شوهرش خیلی با ایشون راحته و هیچ قصدی هم نداره که دیر بخواد دعوتشون کنه.... حالا اگ ...

فکر میکنی ارزش نداره.اتفاقا خیلی ام مهمه و ارزش داره.اینجوری کم کم برا همه عادت میشه که فلانی براش مهم نیست زنگ بزنی یا نزنی پامیشه میاد.یا پس فردا به جاریش زنگ میزنه و به این نمیزنه.من مادرمم مراسمی باشه خونش از یه هفته قبل به من میگه این که دیگه مادرشوهره.بعدم کلا اصلا این طفلک از یکی از اشناهاش شنیده.یعنی حتی مادرشوهره انقدر بااین صمیمی نبوده که در جریان بزارتش که میخواد همچین کاری کنه.

فکر میکنی ارزش نداره.اتفاقا خیلی ام مهمه و ارزش داره.اینجوری کم کم برا همه عادت میشه که فلانی براش م ...

نمیدونم شاید اینجور که شما میگی باشه.. من چون خودم با خونواده ی شوهرم راحتم و باهم تعارف نداریم و کلا خداروشکر ازاین چیزها بینمون نیست اینطور میگم....