2777
2789
عنوان

موی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 2868 بازدید | 20 پست
میکس پرشین واسکاتیش

ای جان

هزینه ش چقدره حدودا ماهانه

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
عزیزم گربه نجس نیس ولی پوست مو یا هر چیز حیوان حرام گوشت در لباس نمازگزار باعث بطلان نمازش میشه

گربه مشکلی نداره از فرد عالم دینی پرسیدم

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم،خیالت راحت هیییییچ مشکلی نداره مامان من کارمند رسمی مرکز بهداشته همکارای دکترشم گفتن مشکل ...

واقعا؟!!خیالم راحت شد اخه یه عده میگن خطرناکه بعضیا هم میگن مشکلی نیس.خیلی بهش وابسته ایم نمیتونم به کسی دیگه بدم از طرفی هم نگران دخترم هستم اخه شبا ت تخت دخترم تو بغلش میخابه

واقعا؟!!خیالم راحت شد اخه یه عده میگن خطرناکه بعضیا هم میگن مشکلی نیس.خیلی بهش وابسته ایم نمیتونم به ...

مشکلی نیس اما حالا خیلی هم نزدیک نیارید انقد!

تعادل بهتره

ای جان هزینه ش چقدره حدودا ماهانه

حساب نکردم اما خاک مخصوص هر ماه میخریم واسه ادرار و مدفوعش غذای مخصوص هم میخریم در کنار غذای خودمون و هر یه هفته یک کیلو بال مرغ.فقط واکسناش گرونه هر دفعه 120 تومن

گربه مشکلی نداره از فرد عالم دینی پرسیدم

از نظر اکثر مراجع موودیگر اجزای  گربه وهرحیوان وپرنده حرام گوشتی پاک هست ولی برای نماز اشکال داره ب احتمال خیلی زیاد  اون عالم هم منطورش نجس نبودنش بوده وگرنه حکمش برا نماز یکیه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔