2777
2789
عنوان

همتون تجربه داشتین پس بیاین بگین😀

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 43 پست
من بیشتر به راست میخوابم  خوشگل شدم‌ شکمم از حالا بزرگ شده  چیز خاصی دلم نمی‌خواد تهوع ...

منم شبیه توام و دوسه روز دیگه میرم غربالگری اول

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
انومالی هفته ی چندمه؟؟؟

18..تا حالا سونودادی؟یااصلا آزمایش دادی برا بارداری؟ 

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قرص داد گفت از روز ۳سیکل ب مدت ۵ شب دوتا بخورم روز ۱۲ یا ۱۳ برم سونو بشم فعلا ک پریود نشدم

قرص چی؟ من دوازده روز عقب انداختم رفتم سونو گفت کیست ریز داری دوبسته قرص ال دی داده که از روز 5 سیکل بخورم بعد دوباره برم سونو

هرکی با من مشگل داره، مشکل گشاابلفضللللل😊
18..تا حالا سونودادی؟یااصلا آزمایش دادی برا بارداری؟ 

تازه متوجه بارداریم شدم دو سه روز دیگه میرم آزمایش بدم.بی بی زدم دوتا خط پر رنگ افتاد

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
تازه متوجه بارداریم شدم دو سه روز دیگه میرم آزمایش بدم.بی بی زدم دوتا خط پر رنگ افتاد

من فکر کردم دو سه ماهه هستی ..پس هنوز آزمایش ندادی..تاپیکت طوری بود فکرکردم نزدیکه بری تعیین جنسیت 

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
من فکر کردم دو سه ماهه هستی ..پس هنوز آزمایش ندادی..تاپیکت طوری بود فکرکردم نزدیکه بری تعیین جنسیت&n ...

دوماهو تموم کردم من دیر متوجه شدم.چون قبلا هم شده بود دوماه یبار پری میشدم فک کردم اینم مثل اون میشه.تاپیک قبلیمو یه نگا بنداز اونجا اکثرا گفتن پسر اینجا همه گفتن دختر😕آدم گیج میشه

منکه تجربه نداشتم ولی میگن اگه ازاول حالت تهوع داشته باشی دختره ولی اگه بعدازدوماهگی تاچهارماهگی حال ...

من تاحالا حالت تهوع نداشتم

اصلا از علائم بارداری فقط بزرگی شکمو خشکی دستو دارم دیگه تغییری نمیبینم تو خودم😐