2777
2789
عنوان

💖انرژی مثبت💖

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست

اگر مومنانه و با اعتقاد قلبی چیزی را ازخداوند طلب کنید و نامش را صدا بزنید دعایتان مستجاب خواهد شد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

خداوند شرایط دستیابی به اهدافم را برایم مهیا میکند. برای اینکه خداوند شرایط را برایم مهیا کند باید دائم شکرگذارش باشم

خدایا شکرت

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@سینوس     @نفسم،مامانمه     @آnآh     @معصومه271   &nb ...

همیشه یادتون باشه با خدا باشید پادشاهی کنید بی خدا باشید هرچه خواهی کنید 

وقنی با خدا باشید از هیچی نترسید ازهیچی .....چون نامش بهترین انرژی مثبته به شرطی که از ته دل باور داشته باشید 

برای خوشبختی تک تک تون توحید میخونم وصلوات میفرستم همه تون رودوست دارم انشالله حاجت روا بشین آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

خداجونم❤ممنونم که بهم نعمت سلامتی دادی❤ممنونم بخاطراینکه خانواده ام کنارمن❤ممنونم که سقفی بالاسرم هس❤ممنونم بخاطر دوستای خوبم❤خدایا ممنونم که هرچی خواستم بهم دادی و اگه خواسته هام دیر شده مطمئنم داری خوشگلشون میکنی❤

خدایا به همه تن سالم،و دل خوش وجیب پرازپول و زندگی اروم بده 

خدااااایا ممنونم که خدامی خیلی دوستت دارم ❤😍

🦋🫀

@soozana    

حاجت روا بشی عزیزدلم.

هر صبح طلوع دوباره خوشبختی و آرامش

و امید دیگری است

بگشای دلت رابه مهربانی

و عشق رادر قلبت مهمان کن

بدون شک شکوفه هاي خوشبختی و آرامش

در زندگیت گل خواهدکرد

خدا جون ممنونم که دوست گلی مثل مهناز بهم دادی یه فرشته مهربون و دوسداشتنی ممنونم که بزودی مادر میشم تو روشکر میکنم که دوستای عزیزم تو نی نی سایت همگی به برکت امام حسین حاجت روا شدن خدا جونم ازت میخوام شادی و خوشحالی و سلامتی رو از همین الان وارد خونه های تک تکشون کنی و مهر تایید به ارزوهای زیبای همشون مخصوصا مهناز گلم بزنی 😘😘😘😘😘😘💐💐💐💐💐🙇‍♀️🙏

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

سلام خدا جون باور نمی کنم بخوای دست رد به سینه ام بزنی من می دونم تو قسمت من امسال اینه قبول بشم . منم قول میدم انسان خوبی باشم و از علمم. در جهت مثبت استفاده کنم . اللهم صل علی محمد وال محمد

خدا جون ممنونم که دوست گلی مثل مهناز بهم دادی یه فرشته مهربون و دوسداشتنی ممنونم که بزودی مادر میشم ...

ای جانم ممنون عزیزم تمام ارزوهات براورده میشه شک نکن😍😍😍

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
ای جانم ممنون عزیزم تمام ارزوهات براورده میشه شک نکن😍😍😍

انشالله دوست گلم 😍😍😍😘😘😘

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......