2777
2789
عزیزم شما مشکل چسبندگیتون موقع زایمان برطرف شد؟ با سزارین رحم رو درآوردن؟

سلام عزیزم.

برام باورکن معجزه شد. کمک خدارو ب چشم دیدم.ساعت پنج بستری شدم. تا ساعت 10 شام خوردم یکم خوابیدم. ساعت ده بر اطمینان دوباره فرستادنم سونو.

دکتر سمت چپ شکممو تشون داد گفت این ناحیه کااااملا چسبیده.احتمال 90 درصد رحمو درمیاریم.بعد اومدم اتاق خودم انقد اشک ریختم. از تهه دل از خدا کمک خواستم. یکم حسکردم درد دارم. ب پرستار گفتم.اومد چک کرد دید انقباض دارم. اورژانسی رفتم اتاق عمل. خداروشکرررررررررر جفتم دراومد. ولی من صدای دراوردنشو مث صدای پاره کردن پارچه شنیدم. ولی خدا ب لطف دعای مادرم کمکم کرد.

😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. برام باورکن معجزه شد. کمک خدارو ب چشم دیدم.ساعت پنج بستری شدم. تا ساعت 10 شام خوردم ...

خدارو شکر عزیزم، خیلی خوشحال شدم. نه من یه زایمان زودرس تو 30 هفته داشتم که متاسفانه از دستش دادم، سزارین بودم. برای بارداری بعدی میترسم چون سزارین شدم مشکلی پیش بیاد

خدارو شکر عزیزم، خیلی خوشحال شدم. نه من یه زایمان زودرس تو 30 هفته داشتم که متاسفانه از دستش دادم، س ...

ممنون عزیزم❤

اخی خدا انشالله یه نینی سالم و تپل بهت بده.

انشالله چیزی نمیشه.از الان نگران نباش

😍🥰

سلام گلم شما آکرتا بودی پرویا  کدومش یه لحظه بیا دلداریم بده من اول مارژینال بودم بعد شدم پرویا  دوتا سزارین داشتم این سومیه  خیلی میترسم تو کشور قریب تنهام دلم به دوتا بچم میسوزه 😭😭😭😭دکترهای اینجا هم میگن تا شکمتو باز نکنیم نمیدونیم چسپندگی داری یانه برام دعا کن از ته دلت چون دلت پاکه 😭😭😭😭 

خدایا به توسپردم ❤
سلام گلم شما آکرتا بودی پرویا  کدومش یه لحظه بیا دلداریم بده من اول مارژینال بودم بعد شدم پرویا ...

عزیزم نگران نباش.

من آکرتا بودم. خیلی ام نگران بودم دکترام میگفتن باید شکمو باز کنیم تا مشخص بشه.  شبی ک رفتم اتاق عمل برا اخرین بار و اطمینان بیشتر دوباره بردنم سونو. دکتر‌گفت احتمال 90 درصد رحم درمیاد. منم خیلی دلم شکست. به شوهرم زنج زدم یکم گریه کردم. شوهرمم دلداریم داد گفت توکل بخدا هیچی نمیشه نگران نباش‌. تو اتاق عمل از استرس تمام بدنم می‌لرزید. ب لطف خدا زایمانم موفق بود و جفت خارج شد. خودم صداشو شنیدم ک انگار پارچه رو از دو طرف بکشی پاره بشه اونطوری بود. خدا خیلی کمکم کرد. یه نذری کردن بگیر از خدا بخواه به سلامتی اتشالله زایمان میکنی. خودت و نی نی ت. سالم و سلامت انشاالله. داستان خودمو گفتم تا امیدوار بشی عزیزم. خدا بزرگه.

😍🥰
عزیزم نگران نباش. من آکرتا بودم. خیلی ام نگران بودم دکترام میگفتن باید شکمو باز کنیم تا مشخص بشه.&n ...

ممنونم گلم دلم آروم شد دیشب دکترم گفت آکرتاست خیلی گریه کردم حالم عجیب بد شد رفتیم یه وکتر دیگه یکم امیدوارم کرد گفت اونطور که اون گفته نیست اثلا استرس نداشته باش حالا ببینم خدا چی میخواد ممنونم که اومدی جواب دادی خیالم یکم راحت شدگلم 🌹😘

خدایا به توسپردم ❤
ممنونم گلم دلم آروم شد دیشب دکترم گفت آکرتاست خیلی گریه کردم حالم عجیب بد شد رفتیم یه وکتر دیگه یکم ...

خواهش میکنم عزیزم. توکلت به خدا باشه. تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته. انشالله بسلامتی زایمان کنی و خودت و نی نی هر دو سالم باشید 💋⁦❤️⁩🌹

😍🥰
غاره عزیزم سونو داپلر دادم ک مشخص شد. نمیدونم چ کنم خیلی ناراحتم. شما چکار کردی سونو رو دکترت دی ...

سلام عزیزم میدونم این پست واسه خیلی وقته پیشه اما توروخدا منم راهنمایی  کن  به منم گفتن چسبندگی جفت داری شاید رحمت و  درآریم خیلی ناراحتم

2790
2778
2791
2779
2792