2777
2789
عنوان

با نامزدم بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 61 پست

نمون 

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

ببين اصن اون ناشناس ك با ٢٠٠ نفر رابطه داشته ناقل چ جور ويروس و كوفت و زهر ماري بوده؟!مسائل ديني اعتقاديش اصن كنار بزاريم اينو ببين.

اصن اون چنتاييم ك دوستش بودن هيچي🤷🏻‍♀️اون بابا ك پسر عمش زحمت كشيده اورده از كجا ملوم بازم نياره؟!

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم گذشته تموم شده رفته الان مهمه الان اگه حركتي نديدي ازش باهاش بمون  سكس با دوست دختراش كه ...

یعنی چی گذشته رفته تموم شده چیز عادی بوده یعنی چی واقعا بعضی وقتا چیزایی میبینم که دوست دارم خودمو بکشم 

توفک‌کردی‌بقیه‌نداشتن‌،تودوران‌مجردی‌هزارکارکردن‌حالا‌نامزدت‌اومده‌بهت‌گفته‌کاراشتباهی‌کرده‌یانه‌نمیدونم‌،ولی‌اگه‌انقدروراسته‌باهاش‌بمون‌،‌دلیلی‌نداره‌جدابشی‌،حالافک‌کن‌اگه‌نمیگفت‌باهاش‌بهم‌میزدی‌

تو دوران من که نه اگه با دوست دخترش بود اوکی بود ولی با یه غریبه؟! اونم بدون رابطه ی احساسی؟

ببین مردا بعضیاشون اینجورین بعدم که اون دوران مجردیش بوده فکرم نکن اون دختر با دوس دختراش فرقی داشته اگه به دوس دخترش احساس یا وابستگی چیزی داشت ولش نمیکرد پس به نظرمن اونام واسه رابطه بوده البته نظر شخصیه

شما الان پسره باكره پيدا كردي من اسممو عوض ميكنم

میخاااام که پیدا نکنم برن به جهنم مگه تنهایی آدمو کشته بالاخره یه آدم خوب که پیدا میشه نشه هم ازدواج نمیکنم بهتر لینه که تو کثافط و لجن غلت بزنم و خفت تحمل کنم 

تممممووووم....اونا از ما انتظار دارن ماهیچ رابطه ای باکسی نداشته باشیم بعد خودشون هرغلطی کنن و بگن گذشته بوده؟؟؟؟

گرچه تو الان حرف کسیو گوش نمیدی و اولو اخر کار خودتو میکنی اما از نظر من خودتو بدبخت نکن به خصوص الان که میدونی هرلحظه یادت میاد و دیر یا زود ازش زده میشی

خودتونو گول نزنین که ما زنا با مردا فرق داریم و اونا هرکاری کنن مَردن اشکال نداره.

توفک‌کردی‌بقیه‌نداشتن‌،تودوران‌مجردی‌هزارکارکردن‌حالا‌نامزدت‌اومده‌بهت‌گفته‌کاراشتباهی‌کرده‌یانه‌نمی ...

آخه وسرای دیگه با دوست دختراشون بودن نه هرکی از راه رسید

ببين اون ميتونست اصلا به تو نگه و روحت هم خبر نداشته باشه اما اومده گفته فكر نكنم پسر بدي باشه  ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من با پسری که دسش به دختری خورده باشه هم ازدواج نمیکنم اینقدر کم ارزش و ذلیل نیستم واقعا براتون متاسفم بره خداشکر کنه که خودش گفته  پسر خوبیه فقط سه مورد بوده من حرفی برای گفتن واقعا ندارم