2733
2739

عزیزم میتونی سرخ کنی بعد روغن پیاز با گوشت خورشتی تفت بدی بعدم گوجه حلقه حلقه کنی بریزی داخلشون یه لایه بادمجون یه لایه گوجه بعدم رو گاز رب گوجه یه خورده با روغن تفت بده اب کم بریز توش یکم ک جوشید بریز تو بادمجونا بزار بپزن

یادی کنیم از اونایی ک.قرار بود همیشگی باشنچطوری نصفه نیمه😑✋✌
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



بادمجان هارو سرخ کن بذار کنار...گوشت خورشتی یا چرخ کرده سرخ کن با پیاز داغ زردچوبه ورب بزن....اخرش نیم ساعت قبل خاموش کردن گاز بادمجون هارو اضافه کن وبذلر جابیفته ولی له نشه.پیاز داغش کمی زیاد باشه بهتره...میتونی واسه طعمش دوسه تا حبه سیرم خرد کنی بریزی 

تیکر رسیدن به ارزوهام💛💛💛💛💛💛💛
2742

گوشت با پیاز فراون بذار سرخ بشه بعد زردچوبه و فلفل بزن با اب بذار بپزه بادمجون ها رو بشور نمک بزن بذار بمونه تلخیش بره بعد بشور تو روغن سرخ کن لپه هم جداگانه بذار بپزه وقتی پخت تو کمی روغن تف بده با رب وقتی گوشت پخت بهش اضافه کن وقتی یه کم جا افتاد بیست دقیقه اخر بادمجون ها رو اضافه کن با کمی زعفرون‌دم کرده  و یه کم ابغوره برای ترشیش بذار جا بیفته اگه دوست داری میتونی گوجه هم سرخ کنی اخرش بهش اضافه کنی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687