2789
عنوان

انزلی چیا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 39 پست
ما زیر کولر گازی رشت کاپشن میپوشن این حجم از تبعیض نابخشودنیه😐

ما تبریز چند روزه شوفاژ روشن کردیم 

از سرما اصلا خوشم نمیاد هر قدر گرم باشه باز ترجیح میدم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
😕

من الان گیلانم  فومن،، خیلی سرده من ک تو تهران بودم گرم بود اینجا اومدم سرده دوهوایی شدم سرما خوردم شدید  پالتو و کاپشن بیار باخودت

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم من رشت هستم هوا ازدیشب خیلی سرد  وبارونی شده و بخاری روشن کردیم فاصله ای تاانزلی نیس ...

امسال تابستون شمال اومدنو اونقد طولش دادیم تا اینقد سرد شد کلی هم مهمون داره میاد برا ویلامون بچه کوچیک دارم احتمال اینکه خوش بگذره خیلی کمه 😒

امسال تابستون شمال اومدنو اونقد طولش دادیم تا اینقد سرد شد کلی هم مهمون داره میاد برا ویلامون بچه کو ...

اره عزیزم دقیقا درکت میکنم توسرما با داشتن مهمون خرید کردن سخته به صاحبخونه سخت میگذره واینجورکه شنیدم جاده ها هم شلوغه به هرحال با اطلاعات کافی حرکت کنین بسلامتی ودل خوش 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اره عزیزم دقیقا درکت میکنم توسرما با داشتن مهمون خرید کردن سخته به صاحبخونه سخت میگذره واینجورکه شنی ...

قربونت مرسی برام وقت گذاشتی

قربونت مرسی برام وقت گذاشتی

قربانت  وظیفه ام بود خوشحالم تونستم با اطلاعت کنم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
لباس بچه تو منطقه ازاد ارزونه منم بیام؟ مثلا کاپشن چه حدودیه. شهرمون گرونه همش ۳۰۰  واسه بچه ی ...

منکه رفته بودم خیلی خیلی گرون بودن لباسا.حالا کاپشن و نمیدونم نیومده بود ببینم چقدره