2777
2789
عنوان

قارچ پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 44 پست
بله گف قارچ پماد کلوتریمازول داد

شوهر من رو بازوهاش اینجور شده بود البته خارشم داشت یه بار کلوتریمازول رفت همش رفت الان تعجب میکنم میگی یه هفتس نرفته میگم شاید قارچ نباشه یا اینکه داروی دیگه ای لازم داره

این نیز بگذرد...                                   
من خودم زده بودم کلوتریمازول استفاده کردم اید اون قسمتا همیشه خشک بمونه لیف حمام رو عوض کنید حوله رو ...

چه مدت از بین رفت دخترم انگشت پاشه کوچیکه پماد میزنم نمیشینه یه جا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من رو بازوهاش اینجور شده بود البته خارشم داشت یه بار کلوتریمازول رفت همش رفت الان تعجب میکنم می ...

نه این خارش نداره 

نمیدونم اگزما چجوریه حالا یکشنبه میبرمش دکتر پوست ببینم چیه 

چه مدت از بین رفت دخترم انگشت پاشه کوچیکه پماد میزنم نمیشینه یه جا 

خب خوابید بزنید راستش واسه من یک ماه طول کشید چون انقدر که رعایت نکرده بودم قارچم چند نوع شده بود سخت از بین رفت

خب خوابید بزنید راستش واسه من یک ماه طول کشید چون انقدر که رعایت نکرده بودم قارچم چند نوع شده بود سخ ...

اخه من دخترمو همیشه مرتب نگه میدارم همبشه به نظافتش میرسم اصلا نمیدونم چرا پاش اینجوری شده 

من از بچگی زانوم اینطوری شده بود الان بعد گذشت 10 سال هنوز خوب نشده تا زمانی که پماد میزنم خوبه بعد ...

ای وای من دق میکنم که خیلی ناراحتم برا پای بچم یکشنبه وقت دکتر گرفتم ببرم ببینم چی میگه 

وقتی پماد قارچی یک هفته جواب نداده قطعا راه درمان نیست.شما به حرفم اعتماد کن ضرر نمیکنی من درس خوند ...

مرسی عزیزم بازم میبرمش دکتر ببینم چی میگه خودمم حدس میزنم قارچ نیس مگه میشه یک هفته خوب نشه اخه 

اخه من دخترمو همیشه مرتب نگه میدارم همبشه به نظافتش میرسم اصلا نمیدونم چرا پاش اینجوری شده 

یه تیکه از پوست کسی که قارچ داره بیفته زمین بچسبه تن یکی دیگه میگیره.عیبی نداره شبا حتما پماد رو بزن نگران نباش عزیزم