من یه بار به شوهرم گفتم اگه تو نگاه به دخترا و زنای دیگه بكنی انشالله من كور بشم .خیلی از حرفم ناراح ...
منم خیلی حرف زدم گفتم خیلی بده تو کنار من باشی به بقیه نگاه کنی اخه مردم با خودشون چی فکر می کنن در موردت میگن طرف هیزه اگه مجرد یا تنها باشی خوب فرق می کنه شاید یه روز سر همین موضوع دیگه کنارش نباشم
آها یادم اومد اوایل بلد بود دروغ بگه که دوسم داره الان دیگه همینم بلد نیست😑
چی بگم عزیزم. من خبر ندارم از چیزی ونمیدونم شما چطور هستین. ولی عقیده دارم ادم میتونه شریك زندگیش رو تو مواردی تغییر بده .دیدم و زیاد شنیدم از تجربه ها.اما كلا ادم باید گاهی خودش رو هم ببینه و فقط دنبال خطای دیگران نباشن.من شخصا خودم از خودم ایراداتی میگیرم و میگم كه تركش سخته برام .هیچ ادمی بی عیب نیست.
اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم
چون اونجوری نیست كه بگه ب درك و فلان و دعوا راه بندازه. اوایل ازدواجمون بود منم حساس بودم شدید این اخلاقشم خیییلی عصبیم میكرد واقعا ناراحت میشدم دوست نداشتم نگاه ب كسی بكنه اصلن.اینجوری گفتم كه بفهمه چقد بدم میاد. خوشبختانه هم من حساسیتم كم شده هم نگاهای اون
چی بگم عزیزم. من خبر ندارم از چیزی ونمیدونم شما چطور هستین. ولی عقیده دارم ادم میتونه شریك زندگیش رو ...
دقیقا با شما موافقم.داشت تغییر میکرد تا اینکه دخالتای مادرش شروع شد(شستشوی مغزی و حسادت و....) منم دیدم مادرش جو رو رقابتی کرده منم کنار کشیدم.الانم در شرف طلاقم و اصلا پشیمون نیستم😉
💙 به جـای پـاک کردن اشـکهـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـهات میشنو پـاک کـن..💙
موقعی هم كه باید حرفی بزنه و جواب كسی رو بده ساكت میشینه؟
دقیقا خیلی مودب و با احترامه کلا حتی اگه بهش ناحق بگن از خودش دفاع نمیکنه یا کم دفاع میکنه مخصوصا برای خانوادش اینجوریه چهار بچه ن فقط شوهر من بزرگتر کوچیکتر سرش میشه خیلی درونگراس
دقیقا با شما موافقم.داشت تغییر میکرد تا اینکه دخالتای مادرش شروع شد(شستشوی مغزی و حسادت و....) منم د ...
قبول دارم خسته شدی از رقابت و تلاش اما دقیقا همین مواقعه كه ما خانوما باید خودی نشون بدیم و زندگیمونو نجات بدیم. امیدوارم هر چی خوبیه و خیره برات اتفاق بیفته. اما دوس دارم بهت بگم كه بازم فكر كن مخصوصا اگه دلیلش مادرشه .در اون صورت كه صد در صد باید قوی باشی و جلوشو بگیری اگه مامانش تونسته ب قول خودت مغزشو شست و شو بده پس توام زنشی میتونی❤