2789
عنوان

اومدم بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 43 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این برخورد زشته، قبول دارم. کاری نداره که آدم بگه ببخشید نمیتونم. داد زدن نداره.

والا 

از این حرصم گرفته من دم مرگ هم ک باشم یا خواب باشم منو بیدار میکنه اونوقت من ک نیاز دارم داد میزنه

😑😑😑شاید چون من نیاز دارم همش فکر میکنم واس شب جمعس😁😁😁

عزیزم         همسرشما      میل شون کم ه         باید مواردی رو توی تغذیه شون 3-4 ماه رعایت کنی (هر روز)     به مرور  همه چی درست میشه       از هفته دوم به وضوح تاثیرش رو نشون میده
نخودآب+روغن زیتون   (منظور آب نخود پخته شده > می تونی مثل حالت آبگوشتی ش بکنی_اصلا یه کوتاه آبگوشت زیاد بخورید > گوشتش مهم نیست آب نخود مهم ه)             > نخود آب رو هفته ای سه وعده یا دو وعده رعایت کن     (می تونی هفته ای دو وعده آبگوشت درست کنی)
عسل وسیاهدانه (دوسین)         (سیاه دانه نیم کوب شده به نسبت 3 به 1  > یک سیاه دانه  سه عسل)
مالیدن روغن سیاهدانه به الت و شکم
عسل و زنجبیل
دمنوش دارچین   (چوب دارچین رو بگیرد  آسیاب کنید عین چایی دم کنید > رنگش عین چایی میشه)

سه نکته دیگه >
1- به عنوان تنقلات نخودچی و کشمش بخورن (نخود برای تقویت قوای جنسی مرد موثره)
2-تقویت کننده فوری قوای جنسی برای مردان هویچ است که پخته آن بهتر است و بذر هویچ که برای ناباروری هم تجویز میشود.
3-خاکشیر تحریک کننده میل جنسی تحریک شهوت
دانه خاکشیر را پس از پاک کردن و شستن به مقدار دو تا سه قاشق غذا خوری در یک لیوان شب ها خیسانده و صبح ناشتا میل کنید.
چند روز پی در پی تکرار کنید.

منبع :  آقای دکتر خیراندیش
{بعد از 3 ماه به حدی میل ش بالا میره که نگفته حتی با یه اشاره میاد سمتت     > خیالت راحت)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
والا  از این حرصم گرفته من دم مرگ هم ک باشم یا خواب باشم منو بیدار میکنه اونوقت من ک نیاز دارم ...

نه دیگه، شمام واسه خودت ارزش قائل باش. بذار یاد بگیره که با ملایمت و عذرخواهی میشه درخواست رو رد کرد. چندبار اول شاید بدش بیاد ولی بعدش یاد میگیره.

انسانی دیگه ربات که نیستی.

والا  از این حرصم گرفته من دم مرگ هم ک باشم یا خواب باشم منو بیدار میکنه اونوقت من ک نیاز دارم ...

برای این مساله باید حتما حتما حتما برید مشاوره                  مطمئن باشید این رفتار توی  رفتارهای دیگه تون   توی زندگی تاثیر می گذاره     یعنی اینکه این نارضایتی  بدون اینکه بخوای به جاهای دیگه ای از زندگی تون کشیده میشه.

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
برای این مساله باید حتما حتما حتما برید مشاوره               &n ...

دقیقا همینجوریه 

حتی منو بوس نمیکنه 

تا میرم بغلش یا داد میزنه برو بیرون اتاق یا میگه این لوس بازیا چیه

اونوقت مامانشو بوس و بغل و قربون صدقه و...

دقیقا همینجوریه  حتی منو بوس نمیکنه  تا میرم بغلش یا داد میزنه برو بیرون اتاق یا میگه ای ...

چقدر وقت ازدواج کردید ؟

یعنی این دفعه بگم ن ؟چجوری بگم بهش ؟؟؟

اگه حال نداشتی، بگو عزیزم میدونم نیاز داری خودم هم دوست دارم، ولی واقعا الان اذیت میشم. ببخشید.

به همین راحتی. یه جوری که فکر نکنه داری ناز و ادا میای.