2777
2789
عنوان

شجره نامه😊

1539 بازدید | 19 پست

شجره نامه دارین بصورت کتبی😁؟؟؟؛؛؛

دیشب خان داییم که اجداد مادریو همه رو پیدا کرده بود و نوشته بود نشونم داد ی چیز جالب هم گفت😀

گفت پدربزرگ پدربزرگم شیخ بوده از اون مستجاب دعوه بوده و کارای خارق العاده می کرده کلا برام جالب بود 

اجداد شما چطورررر؟؟؟؟چجوری بودن

آقایون درخواست دوستی ندین 

جدم امام حسین هست  ما هم خیلی دور نیستیم از ایشون  بله داریم

به به جد منم امام حسین هست😊 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم کی بودن ولی فکر کنم اگه پادشاهم بودن بهشون افتخار نمیکردم

مهم خودمم😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

اجداد من روسی هستن و بسبار زیبا رو بودن و امید دارم که نی نی م هم به اجدادم و البته خودم و باباش بره چون شوهرمم چشمانش توی فامیلم که همه چشپ رنگی هستن زبانزده ولی درکل من وقتی وارد خونواده همسرم شدم فهمیدم چققققدر براشون مهمه بفامن کی جدش کی بوده😂

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

ما نداریم چرا؟

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)