2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دردش برای من وحشتناک بود یعنی بیمارستانو رو سرم گذاشته بودم البته اونا میگفتن داخلش زخمه حالا ن ...

یاحسییییننن😢

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
وااییی راست میگی  من پریود نمیشم چنددددد ماهه تقریبا ۵.۶ ماه میترسم برم دکتر تا دم مطب رفتم و ...

عزیزم واسه پریود نشدن عکس رنگی نمیدن حتما برو دکتر. با یه سونو معمولی و یه آزمایش خون تشخیص میدن برات

مطمئنی باردار نیستی؟ شاید هورمون پرولاکتین ات بالا رفته باشه.

یا امام. حسین سونوی واژینال چیه  من تا حالا معاینه هم نرفتم اخه دوساله ازدواج کردم و ۲۱ سالمه ...

سونو واژینال که اصن درد نداره. ولی به شما سونو معمولی میدن. حتی عکس رنگی هم میشه با بیهوشی رفت که نه درد داره نه استرس

عزیزم منم مشکل بارداری داشتم رفتم مرکز نیکان تو اقدسیه عکس رنگی گرفتم همون جا هم تحت نظر دکترم  اگر تهرانی می تونی می تونی برو اونجا
واقعا به من که خیلی کمک کردن

خیلی درد داره😣😔

من زیاد درد نداشتم اگر تهرانی برو مرکز نیکان تو اقدسیه واقعا هم دکتراش خوبه هم دستگاهاش اگر مشکل بچه دار شدن هم داری می تونی بهت کمک کنن
شمارشم 02171062600

سونو واژینال که اصن درد نداره. ولی به شما سونو معمولی میدن. حتی عکس رنگی هم میشه با بیهوشی رفت که نه ...

اره منم تو مرکز نیکان  تو اقدسیه انجام دادم زیاد درد نداشت واقعا کارشون خوب بود اره با بیهوشی هم میشه من مشکل بچه دار شدن داشتم مجبور بودم انجام بدم 

من زیاد درد نداشتم اگر تهرانی برو مرکز نیکان تو اقدسیه واقعا هم دکتراش خوبه هم دستگاهاش اگر مشکل بچه ...

عزیزم ممنون بابت راهنماییتون

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.