2777
2789
عنوان

دههه ٨٠ بياييينننن🙂🙂😊😊🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهه هشتادي من نميتونه بياد

چون ساعت ٩خوابيده

به قول خودش مانور قبل از زلزله هست

داره براي زود بيدار شدناي مهر آماده ميشه

من مامانشم

اومدم خاطره هاتون رو بخونم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

[QUOTE=104586690]دهه هشتادي من نميتونه بياد چون ساعت ٩خوابيده به قول خودش مانور قبل از زلزله هست داره براي زود ...[/QUOTE]

اي جانم😂😂مانور قبل زلزلههه

تا حالا واست پيش اومده كه هم گريه كني هم بخندي من رفته بودم پارك داشتم واليبال بازي ميكردم بعد يه دفعه يه دوچرخه پشتم بود نديدم خوردم زمين اولش خوب بودم پاشدم خود به خود گريه م گرفت از درد بعد همزمان داشتم به افتادم ميخنديدم ديگه خودت تصور كن چه شكلي بودم دقيقا اين شكلي😖😂😂😂بعد تا ده ديقه همينجوري ميخنديدم گريه ميكردم بعد دوستام ميگفتن خوبي چته داري نگرانم ميكني تازه حرفم نميتونستم بزنم 😂😂😂

بعد اون دوستام تا يه دوچرخه از ١٠كيلومتري ميومد ميگفتن پشتتتتتتتتتتت😖😖😖😖خيلي ضايع شدم

من‌ پسرم  متولد۸۹ هست کلاس ۴ دبستانه. اگه جزو شما حساب میشه برم بیدارش کنم بیاد تو تاپیک

🤪🤪🤪

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری