2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست
مرسی دوستم ❤️ خیلی وقته حس بی انرژی دارم ولی امشب تصمیم گرفتم از هنر دستم پول در بیارم ی کم شوق اومد ...

اره گلم چرا که نه شما یه انسان توانا هستی ک هر غیر ممکن رو میتونی ممکن بکنی 

این کوچیکترین کاریه ک به آب خوردن انجامش میدی 

موفق باشی خانوم

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 
از طریق اینستاگرام میتونی درامدزایی کنی البته باید راهشو تا حدودی بلد باشی  فالور واقعی جمع کن ...

فالور جمع کردن خیلی سخته ولی خدا بزرگه تو هفته جدید حتما نمونه کارام و میدوزم ❤️

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره گلم چرا که نه شما یه انسان توانا هستی ک هر غیر ممکن رو میتونی ممکن بکنی  این کوچیکترین کار ...

مرسی عشقم❤️

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
شروع کن کارتو عزیزم ان شالله موفق میشی نگران نباش    

خیلی انرژی گرفتم ازت امیدوارم این انرژی مثبت ب خودت برگرده

مرسی از انرژی مثبت ❤️

سلام گلم.من توی تاپیکی که مربوط به حس ششم بود خیلی پیام دادم.شلوغ بود پیامم رو ندیدی.خواستم خواهش کنم اگه میشه لطف کنی حست در مورد شغل و آینده شغلیم رو بگی.خیلی ممنونم

سلام عزیزم

خوبی؟

دیرور تو تاپیک حس ششم جواب منو دادی

بهت گفتم دلم خیلی گرفته..چند روزه کات کردم دلم براش تنگ شده پرسیدم برمیگرده؟گفتی حتما برمیگرده

دوباره ریپلای کردم گفتم قربون قلب پاکت برم..حس میکنی چه قدر طول بکشه تا برگرده؟..میشه اینجا جوابمو بدی؟

سلام گلم.من توی تاپیکی که مربوط به حس ششم بود خیلی پیام دادم.شلوغ بود پیامم رو ندیدی.خواستم خواهش کن ...

آینده شغلی خوبه عزیزم

حست راجب من چيه  ؟  چرا طرف از ذهنم نميره بيرون؟ ميخاد برگرده ك همش تو سرمه؟

حست کاملا ی طرفه س عزیزم

آینده شغلی خوبه عزیزم

میشه درخواستمو قبول کنید

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.