2777
2789
میکفتن مدرسه سیاه چاله داره  پر از سوسک  بعد بردنمون زیر زمین مدرسه گفتن اینم سیاه چاله م ...

وای وای به ما هم میگفتن مدرسه سیاهچاله داره

همیشه از  زیر پله های مدرسه مون میترسیدیم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میریم خونه جدید هممممه چیز اونجوریکه تو میخوای میشه،حیوون میخریم،اتاق بزرگ

اما نشد...

من خیییییییلی ذوق داشتم اما نشد

مامانا‌،به بچه دروغ نگید،امید واهی ندید،اذیتش نکنید با رویای کودکانش بازی نکنید

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!     مرغ باش تخم بزار!!! والا!😂        اگر مخالفی ریپلای کن اما توهین نکن قضاوت نکن بهم تهمت نزن برچسب نزن فقط مث آدم نظرتو بگو. بودن کسایی که هم تهمت زدن هم الکی قضاوتم کردن،اگر هیچی نگفتم بخاطر احترام نبوده بخاطر نترکیدن کاربریم بوده.پس کاربر تهمت زن،عقده تو سر من خالی نکن.مرسی اه      اهالی محترم سایت،میدونم پدرمادراتون قدیسه هستن،میدونم کل پدرمادرای دنیا امام زاده هستن.اینهمه تربیت غلط و عقده ای تو جامعه هم من هستم،کودک آزار من هستم،ظلم کننده به حیوانات من هستم.همه اینارو میدونم.اگر من نظری دادم درمورد پدری که ظالمه مادری که مادر نیست،شما اظهار فضل نکن در جوابم.دید تو با من فرق داره.دیدم به چشمم یتیماییو که دوتا ملک عذاب به اسم والدین دارن.پس نه من میتونم تورو قانع کنم،نه تو منو.پس،دوست عزیز،قدیسه هاتو تو سر منو امثال من نکوب.آفرین.        عاشق حیواناتم اما معتقدم که سگ نجسه. این به این معنی نیس که دشمنی دارم با سگ، بلکه معنیش اینه که توی خونه ام نمیارم. اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
گیر داده بودم نوار بهداشتی واسه چیه مامانم بهم گفت نوار بهداشتی واسه گردگیریه ... بعدشم واسم فیلم با ...

عالییییی بود

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست

دوستان متولد چه دوره ای هستین؟چرا من از این خاطره ها ندارم.حافظمم خیلی قویه از ۴ سالگی تا ۶ سالگی ۵۰ درصد یادمه و از ۷ سالگی تا الان کلا همه چی. اگه رخ داده بود یادم میموند.

مواظب افکارمون و ذهنمون باشیم که افکار تبدیل به رفتارمیشه😊👌      کار بد هیچکس توجیه کننده رفتار بد ما نیست!       
دوستان متولد چه دوره ای هستین؟چرا من از این خاطره ها ندارم.حافظمم خیلی قویه از ۴ سالگی تا ۶ سالگی ۵۰ ...

من 77 هستم همشم یادمه

دروغ که زمونه نمیشناسه 

خانواده ی شما خیلی راستگو بودن حتما😜

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

من یبار بچه بودم با داداشم تنها خونه بودیم عاشق این بودم ک اینجور وقتا برم فضولی تو کمد مامانمینا... یه کاند.وم پیدا کردم اومدم بدو بدو به داداشم که از خودم بزرگتر بود (با جلدش البته) با ذوق گفتم واااای داداش بیا ببین چی پیدا کردم ببین چقد نررررمه سُر میخوره تو دستم خیلی باحاله بیا بازش کنیم بازی کنیم به مامانینا نگیم😑😑😑 اونم گف بدو برو بزار سرجاش واسه ماشین باباس زود باش 😐😐😐 کلی خورد تو دوقم بعدها فهمیدم چی بوده😅😅

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

منم نوار بهداشتی مامانمو دیده بودم نمیدونستم چیه پرسیدم ازش گفت سزارین که شدم بخیه هام درد میگیره میذارم روی اون.بعد که لباسش میومد پایینتر همش نگاهم به این بود پس اون کجاشه که من نمیبینم.🤪اینو من راهنمایی بودم انقد اسگل بودم هنوز مامانم گولم میزد تو اون سن😁ازمن ساده تر دیگه نیست😢

الان یادم اومد.

گاو پدربزرگم گوساله زاییده بود.بعد منه خنگ رفتم تو طویله محتویات شکمشو دیدم😷😷

اومدم صبحونه بخورم مربای البالو گذاشتن سر سفره عمم برگشت گفت اینارو از شکم گاو اوردیم بیرون.منم باور کردم و بعد اون دیگه از مربای البالو متنفر شدم😷

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊