2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینطورین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 37 پست

نه والا

مگه کار خونه وظیفه مه که انجام بدم؟ 

اون بابت کارش حقوق میگیره من چی؟ 

تو خونه کمک میکنه

خرج ها هم با خودشه

به منم 200 تومن میده واسه قبض موبایلم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
۳۰۰ فقط واسه خرجای خودمه مثلا 

عزیزم بنظر ک بد نیس...من کلا ماهیانه 100 میکیرم برا پس اندازخودم چون واقعا قسطامون زیاده  بیشتر از این در توانش نیس...منم درکش میکنم ولی هر وقت میریم بازار هر چی لازم داشته باشم خودش برام میخره یا وقتی ک تنها بازار میره لباس میخره.....اگ میبینی در توانش نیس بهش فشار نیار...در مورد کار هم هروقت نیاز داشته باشم واقعا کمک میکنه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه مدیر مالیه کارگر که نیست بگم جسمش خستش از صبح تا شب پا لب تابه دیگه 

عزیزم کار بیرون آدم رو خسته می‌کنه. حتما نباید کارگر باشه که.مدیر مالی کلی استرس داره.  همین که خریدم خودش می‌کنه خوبه. سعی کن با آرامش ازش کمک بگیری.

من خودم کارمندم خرج خونه و بچه ها و... ماهی سیصد برام نمی مونه کار خونم رو دوشم اگه شوهرت صبح تا شب سر کار واقعا خسته میشه جونی براش نمی مونه تو خونه هم کار کنه خرج خونه هم با شوهرت اون پولم برا خودت پس انداز کن زندگی همینه زیاد سخت نگیر 

براشادی روح امواتم صلوات    

شوهر من قبلن خونرو تمیز میکرد جاروبرقی میکشید wcرو میشست پله هارو جارو میکرد غذا میپخت ظرفم میشت به خدا عین حقیقته.اما الان فقط در حد سفره انداختن یا جمع کردن کمک میکنه.همه خریدا با خودشه پولش البته وگرنه بعضی چیزارو منم میخرم پولشو میده.ماشینم داده به من ماهانه ۱۵۰ تومنم پول تو جیبی میده.خریدای لباسو همه چیم با خودشه.خدایی پول توجیبیش خیلی کمه اما من کنار میام باهاش.

خوب اگه با این قصیه مشکل داری بگو من نمیتونم و میخوام خودم هم کار کنم عوضش کارای خونه تقسیم 

یا پول بیشتری طلب کن 

بعدم کار خونه رو اینجوری نمیگن که پاشو کار کن و فلان یه اهنگ قری شاد بزار بگو بیا کمک کن خونه رو زود جمع کنیم که بتونیم یه بازی بکنیم یا با هم برقصیم یا فلان دسرو بخوریم تو خونه تمیز مزه میده بعدم با رقص و اواز دوتایی کار کنید بهش بچسبه