2777
2789

منم میخام خونه خودم باشم غذا درس کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت چرخ کرده ندارم 

اگه سینه مرغ داری چرخش کن بادوتاپیازبعدش بهش نمک فلفل بزن ورزبده درحدی که موادبه خوردهم بره کفه ماهیتابتوچرب کن خیلی کم بندازتوشوتختش کن تاکل ماهیتابه روبگیره بعدروش گوجه حلقه حلقه کن واگه داری فلفل دلمه ای هم حلقه کن سیب زمینی حلقه کن سرخ کرده بچین توش وتویه کاسه ای یه کمی رب بریزونمک فلفل بزن زردچوبه بزن بهم بزن ویه کم اب جوش بریزوبریررومرغت درشم بزارعالیه البته من بابرنج درست میکنم ولی بانونم خوبه امتحان کن خوش مزس😋

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
اگه سینه مرغ داری چرخش کن بادوتاپیازبعدش بهش نمک فلفل بزن ورزبده درحدی که موادبه خوردهم بره کفه ماهی ...

به به همشو دارم وسایلش احتمالا همینو درست کنم ولی فکر کنم زمانبره

پیراشکی درست کردم سیب زمینی نیمه اماده هم دارم یه عالمه سرخ میکنم کنارش قارچم با پودر سوخاری مخصوصم ...

اگه امکانش هست طرزتهیه پیراشکیتومیدی  😊😊😊

کجایی مگه

5ماهه خونه مادر شوهرم هستم به خاطر شوهر بیشعور کارش ول کرده اومده به برادرش کمک کنه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
فست فود

دیگه با عجله نوشتم 

وگرنه بی سوادم که باشم توی شهر هزار جا نوشته فست فود

دوران نامزدی برای دختران چه دورانی است؟دورانی که هیچ کس مخارجتو به عهده نمیگیره ، ولی سر اینکه کی اختیاردارته دعواس😐😂😅
به به همشو دارم وسایلش احتمالا همینو درست کنم ولی فکر کنم زمانبره

نه بابادرعرض یه رب امادس بزن بربدن بانون سنگک عالیه به شوهرتم بگوسره راه دلستربگیره حالشوببرین

5ماهه خونه مادر شوهرم هستم به خاطر شوهر بیشعور کارش ول کرده اومده به برادرش کمک کنه 

اخی چه بدایشالامشکلت حل شه

ای جانم ک تنبلی گلم هوا بخور هم ساده اس هم فراوون😃

😁😁😁هر جمعه با غرغرای شوهرم تموم میشه میگه  تو غذا نمیزاری من گرسنمه دوست دارم جمعه ها غذای ساده نخورم تو ظالمی بهم غذا نمی‌دی دارم میمیرم از گرسنگی من تخم مرغ نمی‌خورم و الی آخر