2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر داییم تو روستا شب کوره کندن توی ی نهر خیلی بزرگ ( قدیا آب میومده الان خشکه .)کوره زغال بوده ۱۷ سالشه همین چن وقت پیش ساعت ۲ شب میره بیابون تا به کورش سر بزنه نزدیکای صبح که از روی قبرستون رد شده که بیاد خونشون اومده وگرفته خابیده وقتی بیدار شده عقلشو از دست داده بود زن داییم انقدر گریه میکرد دختر داییم همه فامیل پسر داییم یه پسر خیییلی زرنگه اما زن داییم میگه دستشویی داشته نمیدونسته دستشویی خونشون کجاست مثل یک آدمی که مشکل ذهنی داشته رفتار میکرد الان خوب شده خودش میگه همرو شطرنجی میدیدم و انگار توی این ۸ روز توی یه دنیای دیگه بودم و اذیتم میکردن 

بردن پیش دعا نویس گفتن جن ااذیتش میکردن و کاری کردن یه پسر ۱۷ ساله مثل یه آدمک مریض رفتار کنه

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗
عمم شد دیوونه تیمارستان بستری شد..انقدر اذیتش کردن که خودکشی میکرد با قرص و تیغ...بچه هاشو میزد باشو ...

داداش دومادمون دختر انتخاب میکرد واسش میرفتن خاستگاری همه چی اوکی میشد تا میخاستن برن بله برون فرار میکرد میگف نمیخام

پیش هزارتا شیخ رفتن فک کنم ازین شهر ب اون شهر

تا بلخره یکی گفته بود ینفر جادوش کرده یه لباسش ب خون شغال آغشته کرده پیداش کنین بسوزونین یه میخ بزرگم تو درخت شاتوت باغتون فرو کردن اونم دربیاریاینا اومدن کل خونه رو زیر و رو کردن تا تو چمدونا یه تیشرت خونی و کثیف پیدا کردن آتیشش زدن

رفتن درخت شاتوتو هرچی گشتن میخی نبود ک نبود رفتن پیش شیخه دوباره شیخ گفته بود هست خوب بگردین دوباره اومدن هرچی گشتن نبود اخر درختو آتیشش زدن وقتی خاکستر شد ی میخ خیلی گنده پیدا کردن از تو خاکسترا

یه ماه بعدش ازدواج کرد سریع بدون مشکل

همسرم دلیل من است. 💜🌱

یکی از فامیلای دورمون یه دعا نویس خیلی خیلی معروف تو بیجاره...شاید خیلیا بشناسنش اسمش میرزا بوده.الان 2سالی هست مرده...یعنی روی دست این بشر دعا نویس نبوده و نیست

اره میشه .منم دیدم

دوبار تا الان اینطوری شده من خودم حدس میزنم که توی اون نهر شاید خونه جن بوده خراب کرده اخه چطور میشه 

یه صلوات با دل. پاکت برای برطرف شدن مشکلاتم بفرست . این کاربری مال دو نفره منو دوستم 🤗🤗

زن این میرزا تعریف میکنه که وقتی جوون بوده یه روز میخواسته احضارجن بکنه..

(قابل توجه اونایی که میخان احضار جن بکنن...همیشه این کارو تو اتاق کوچیک انجام بدید..چون جن ها گروهی میان و تو یه اتاق نهایت 100تا یا تو خونه نهایت 1000تا جا میشن و پراکنده کردنشون راحت تره)

این میرزا میره تو بیابون و احضار میکنهِ...خودتون فکر کنید که چندتا جن میان سراغش اینم نمیتونه پراکنده کنه و انقدر میزننش که ساق یکی از پاهاش کلا خورد میشه..تاصبح این بدبختو تو بیابون میزنن.تا اینکه صبح مردم میبینن داره میمیره میرن از یه روستا دیگه یه دعانویس دیگه میارن که اون جنارو پخش کنه...بیچاره تا اخر عمر تو پاش اهن داشت

زن این میرزا تعریف میکنه که وقتی جوون بوده یه روز میخواسته احضارجن بکنه.. (قابل توجه اونایی که میخا ...

حقش بوده جنا حتمن میگفتن تو ک عرضه نداشتی مارو برگردونی سرجامون غلط کردی جمعمون کردی😂😂😂

همسرم دلیل من است. 💜🌱