2777
2789
عنوان

بابا بزرگم داره جون میده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست

آخ خدایا یاد شبی افتادم که مادربزرگم خونمون بود نصف شبی ناله میکرد هممون بلند شدیم بعد یهووو فوت شد اینقدر گریه کردیم   آخه شب خوب بود   

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شیون نکنید و داد نزنید بزارید با آرامش بره 

من مادربزرگم داشت میرفت همه داد کردیم جیغ زدیم بیچاره جون به مرگ شد 😢😢😢 دلش نمیومد جون بده از بس ما التماس میکردیم نرووووو 😢😢😢

رو به قبله کنید قران بخونید گریه زاری هم نکنید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
برو براش یاسین بخون

ازشانس‌گندم پریودم😢

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ازشانس‌گندم پریودم😢

خداازش راضی باشه عزیزم

زمان پریودی میتونید قران بخوتید فقط سوره هایی که 

سجده واجب دارن نباید خونده بشه

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید