2777
2789
منم دیشب هوس ماکارونی کردم ولی نتونستم بیشترازیک قاشق بخورم.حتمابچت پسره.من سرپسرمم چیزای ترس میخورد ...

اره فک کنم ههههه انشاالله سالم باشن فقط 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم چرا

منوسربارداری اولم خیلی اذیت کردن ماهی دوبارمیفرستاد سونو واسه این الان دیگه نمیخام برم دکتر.فقط میخام زیرنظربهداشت باشم فقط موندم سررایمانم برم بیمارستان اونجاخودشون عمل میکنن؟

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
منوسربارداری اولم خیلی اذیت کردن ماهی دوبارمیفرستاد سونو واسه این الان دیگه نمیخام برم دکتر.فقط میخا ...

واااای منو ک اصلا سونو نمیفرسته فقط یکبار فرستاد میگه من از اون دکترا نیستم هرلحظه بگم برو سونو دیوونه میشه ادم بنظرم بری ک خیالت راحت میشه 

واااای منو ک اصلا سونو نمیفرسته فقط یکبار فرستاد میگه من از اون دکترا نیستم هرلحظه بگم برو سونو دیوو ...

خب سونوروکه تووقتاش دکتربهداشت میفرسته اونومشکلی ندارم فقط میترسم عملم نکنن

خب سونوروکه تووقتاش دکتربهداشت میفرسته اونومشکلی ندارم فقط میترسم عملم نکنن

منظورت سزارین؟

وای اونو ک برداشتن دگ اختیاری نیس 

دکتر منم گف باید نامه بیاری تا سزارین کنم

ولی اگه بچه اولت سزارین شدی دومی هم سزارین میکنن

منظورت سزارین؟ وای اونو ک برداشتن دگ اختیاری نیس  دکتر منم گف باید نامه بیاری تا سزارین کنم ...

آره عزیزم بچه اولم زیرمیزی دادم سزارین شدم

بهداشت میری دارو هم بهت داده.ماکارونی سنگینه که دمیترون داروخونه برم میدن ضرر نداره

آره عزیزم الان دیروزبهداشت داروداد.دمیترونم اصلا مشکلی نداره من توپسرم3ماه خوردم.دارو خونه داره.گفته هفته13بیا بفرستیمت مرکزبهداشت پیش دکترمون برات سونوگرافی بنویسه.دکترای بیرون فقط از آدم پول میگیرن.توپسرم دوتا دکترمیرفتم اولم بودحساس بودم حدودپنج میلیون هزینم شد هفته ای هم یع بار نوارقلب میگرفت شصت تومن پول ویزیت وسونوگرافی وازمایشم که جدا

آره عزیزم الان دیروزبهداشت داروداد.دمیترونم اصلا مشکلی نداره من توپسرم3ماه خوردم.دارو خونه داره.گفته ...

او وه چقدر زیاد .من سر بچه اول زیاد خرج دکتر کردم بعدی ها کم وبیش.ولی این ۴ رومی رو دیگه پول ندارم .اگه شد دو بار سونو میدم.این قرص رو گرفتم روزی یه دونه بخورم صبح یا شب.دستت درد نکنه اینم بگو بخدا نجاتم میدی غذا نمیتونم بخورم

او وه چقدر زیاد .من سر بچه اول زیاد خرج دکتر کردم بعدی ها کم وبیش.ولی این ۴ رومی رو دیگه پول ندارم . ...

عزیزم صب بخور اگه دیدی بازتهوع داری یکیم شب بخور .خب چرابهداشت نمیری همه چی روخودشون میدن.فقط بایدهزینه سونوگرافی روبدی .دکتراکه هفته 6و8میفرستن سونو بهداشت گفت نیازنیست بری  بمون هفته13بروغربالگری.اگه بابهداشت پیش بری فک کنم 3تاسونوبفرستن.بچهات سزارین شدن؟؟

عزیزم صب بخور اگه دیدی بازتهوع داری یکیم شب بخور .خب چرابهداشت نمیری همه چی روخودشون میدن.فقط بایدهز ...

اره سز شدم.وای بهداشت خیلی شلوغه دوره .خیلی اذیت میشم .راه که اصلا نمیتونم برم.خدا نجاتم بده سز ۴ هستم کلسیم و چیزهای دیگه چی میخوری

اره سز شدم.وای بهداشت خیلی شلوغه دوره .خیلی اذیت میشم .راه که اصلا نمیتونم برم.خدا نجاتم بده سز ۴ هس ...

بهم اسیدفولیک داد یدوفولیک وویتامین D3