gol_roo مدیر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 عنوان هدف شما چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست اگه بی انگیزه بیدار بشیم ، بهتره برگردیم و بخوابیم. انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 1398/06/21 | 07:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیوطن_سابق عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 3057 شیمی مبتکران ،،،،موفق باشی مرسی🤗 شمام همینطور. برای کنکور ۹۹ اماده میشم. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 هدف امروزم زودتر کارامو کنم ب م خونه مامانم عصر بریم سرخاک بابام خدا بیامرزدشون ، روحشون شاد انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 مرسی🤗 شمام همینطور. برای کنکور ۹۹ اماده میشم. ممنون گلم ، منم همینطور نظام جدیدی یا قدیم ؟ انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد
بیوطن_سابق عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 3057 ممنون گلم ، منم همینطور نظام جدیدی یا قدیم ؟ نظام قدیم. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
mamani_roham عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 11197 خدا بیامرزدشون ، روحشون شاد قربونت برم من ممنونم روح تموم درگذشتگان شاد مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
عسل27575 عضویت: 1390/07/21 تعداد پست: 1543 گل رو جان موضوع تاپیکهای قبلیت هم برام جالب بود معلوم دختر اگاه و اهل مطالعه ای هستی بهت تبریک میگم عزیزم
تولددوباره عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5729 داشتم درس میخووندم گفتم یه سر بزنم☺️ افرین 👏👏👏منم داشتم درس میخوندم اومدم یکسر بزنمچند روزه ذهنم درگیرمریضمونه امروز کمیسیون پزشکیش انشالله سالم و سلامت برگرده منم خیالم راحت میشه ذهنم کند پیش نمیره چند روزه هرچی میخوام ذهنم جمع بشه درس بخونم نمیشه خیلی کند پیش میرم:( همش فکرم درگیر میشه
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 نظام قدیم. منم انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد
بیوطن_سابق عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 3057 افرین 👏👏👏 منم داشتم درس میخوندم اومدم یکسر بزنم چند روزه ذهنم درگیرمریضمونه امروز کمیسیون پزش ... اشکال نداره. ادم ممکنه چند روز و شاید حتی یک هفته و یک ماه از هدفش دور بشه. ولی مهم اینه که برگرده☺️ بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 افرین 👏👏👏 منم داشتم درس میخوندم اومدم یکسر بزنم چند روزه ذهنم درگیرمریضمونه امروز کمیسیون پزش ... بخون گلم ، انشالله اون مسئله به بهترین شکل حل میشه انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 گل رو جان موضوع تاپیکهای قبلیت هم برام جالب بود معلوم دختر اگاه و اهل مطالعه ای هستی بهت تبری ... قربون محبتت و توجه ات عزیزم انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد
تولددوباره عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 5729 اشکال نداره. ادم ممکنه چند روز و شاید حتی یک هفته و یک ماه از هدفش دور بشه. ولی مهم اینه که برگرده☺️ نه خدا کنه همین امروز خبرای خوبی بشنوم انشالله به یک ماه اینا نرسه
بیوطن_سابق عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 3057 نه خدا کنه همین امروز خبرای خوبی بشنوم انشالله به یک ماه اینا نرسه ان شا الله عزیزم. روحیه تو نباز. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زنها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
gol_roo مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 2096 گل رو جان هدف خودت هم بگو لطفا😊 خب یکم طولانیه پزشکی قبول شدن سال ۹۹ انشاللهدفاع از پایان نامه دوره دکترام امسال به سلامتی بدنیا اوردن فرزندم سرمایه گذاری اقتصادی لذت بردن از زمان رسیدگی به سلامت جسم و روحم انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد