2789
نه مگه خشن بوده؟؟ملایم باشه ایرادنداره میگن بعدم اینکه اگر خیس بشی خدانکرده جای نگرانیه چیزشیرین ب ...

الان رفتم دلستر خوردم ممنون عزیزم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
والا من میوه رو خوب میخورم روزی ۳_۴تا لبنیات کم میخورم مخصوصا شیر جاش بستنی میخورم سبزیجات که اصلا ...

پس مثل منی نون وبرنج وغذا خیلی نمیخوری..

منم همینطورم زوری میخورم

البته گوشت یاابگوشت مرغ ماهی یابوقلمون..گوشتی جات فرق نداره حتما روزی۱وعده زوری بخور میگن واجبه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وزن چقدره مگه؟ 

تو 30 هفته 1400 بود الان سیو سه هفتمه دکتر سونوگرافی گفت خیلی کمه نمیدونم راست گفت یا نه این هفته وقت دکترمه

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
انقباض یعنی چه؟ سفت شدن؟؟منم گاهی سفت میشه🙄🙄😳😳😳

چند هفته ای؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
پس مثل منی نون وبرنج وغذا خیلی نمیخوری.. منم همینطورم زوری میخورم البته گوشت یاابگوشت مرغ ماهی یاب ...

دقیقا غذا خیلی کم میخورم

گوشت هم بتونم روزی یه کوچولو میخورم 

انقباض یعنی چه؟ سفت شدن؟؟منم گاهی سفت میشه🙄🙄😳😳😳

آره من کل شکمم سفت میشد ول می‌کرد اولش هر چی میگفتم دکتر بهم می‌خندید تا بالاخره ازم تو بیمارستان nsd گرفتن فهمیدن انقباض دارم

دقیقا غذا خیلی کم میخورم گوشت هم بتونم روزی یه کوچولو میخورم 

شما چقدر تا الان اضافه کردید

آره من کل شکمم سفت میشد ول می‌کرد اولش هر چی میگفتم دکتر بهم می‌خندید تا بالاخره ازم تو بیمارستان ns ...

عزیزم  nsdچطوره؟

به دکتر بگم برام بنویسه ۴ماهمه چندروز یبار سفت میشه مثل سنگ یه طرف

الان چند زده وزنشوو؟

نرفتم دیگه سونو ولی تا الان 7 کیلو اضافه کردم خودم از هفته ی 30 که 1400 بود خودم یک کیلو نیم اضافه کردم 

بچه منم تازه یکساعته فهمیدم باردارم...بیخواب شدم 

.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃