2821
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر خوشگل من

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
بشکنه  از جیبش مواد پیدا کردم

ای خدا

گفتم نفرین کنم شاید ناراحت شی

خدا لعنتشون کنه که علاوه بر خودشون با زندگی یه دخترم بازی میکنن

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

ای خدا گفتم نفرین کنم شاید ناراحت شی خدا لعنتشون کنه که علاوه بر خودشون با زندگی یه دخترم بازی میک ...

نه گلم 

دارم طلاق میگیرم 

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
شوهرم زده بود

اخیی عزیزم 😔😔😔😔

غصه نخور یه هفته تا ده روز دیگه خوب میشه

منم ماه پیش پسرم رو برده بودم‌پارک از پشت محکم تابش دادم‌حواسم‌ نبود تاب با شدددت برگشت خورد به پلک جشمم بعد به ثانیه نکشید چنان دردی گرفت و یهو اندازه گردو چشمم ورم کرد و پلکم‌افتاد و اصلا نمیتونستم چشمم رو باز کنم  کیسه یخ گذاشتم صبحش دیدم افتضاح کبود شده ...

فقط خدا رو شکر همسرم نبود یکهفته رفته بود ماموریت کاری..و گرنه خیلی بد شده بود دوست نداشتم منو ببینه اونطوری

نه گلم  دارم طلاق میگیرم

خوب کاری میکنی اصلا به هیچ وجه خیانت و اعتیاد و دست به زن بودن مرد رو نباید بخشید به هیچ وجههه

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

پسر خوشگل من

ای جانم 😍😍😍خداحفظش کنه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اخیی عزیزم 😔😔😔😔 غصه نخور یه هفته تا ده روز دیگه خوب میشه منم ماه پیش پسرم رو برده بودم‌پارک از ...

الهی عزیزم 

مراقب خودت باش 

گوشم پروش پاره شده 

ولی دکتر گفته باید اب نره منم امروز رفتم حموم یادم رف پنبه بزارم 

دکتر گفته لود اب بده ترمیم نمیش اعصابم بهم ریحته

به حق همین روزا دهان کنید تا بتونم به بهترین شکل کارآمو پیش ببرم ممنونم ازتون
ای جانم 😍😍😍خداحفظش کنه 

مرسی عزیزم

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
2790
2823
2791
2779
2792