2777
2789
خدا حفظش کنه چند سالشه

هفت سالشه امسال میره کلاس اول😍 همیشه دورو بر ادم یه عده بی مزه پیدا میشن اسم بچه هارو مسخره کنن همون اول باید طوری رفتار کرد بفهمن دیگه ساکت میشن من اسم پارسا رو از مجردیم دوست داشتم اجازه هم ندادم کسی مسخره کنه

در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=104476136]اسم پسرمنم امیررضاس ولی کامل صداش کنید تا بقیه عادت کنن اومدیمو اینده زنش صداش کرد ...

منظورم این بود ک شما صداش میکنید پارسا

اومدیمو زن ایندش صداش کرد محمد😁  

کامل صداش کنید جا بیفته

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
ما مجردا میایم‌واسه کسب تجربه 😁😁😉😉😉

اره خوب کار میکنی حالا من گیجم این وسط بین این ۴ تا موندم البته ابتین مثل اینکه به نظر هیچ کس خوب نیست موند سه تا بردیا هم که گفتن مثل برده می مونه واقعا نمیدونم چکار کنم بین سام پارسا اریا موندم

اره خوب کار میکنی حالا من گیجم این وسط بین این ۴ تا موندم البته ابتین مثل اینکه به نظر هیچ کس خوب نی ...

آبتین اصلا قشنگ نیست 😕

بین این ۳تاهم باید ببینی کدومشون بیشتر به دلت میشینه و حس خوبی میده، ایشاالله یه عمر قراره صداش کنی و همه هم بهت میگن مامانِ فلانی 😍😍😍

من بین این ۳تا انتخابم پارسائه ، بازم سلیقه ایه دیگه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

چند سال پیش تلویزیون ی برنامه نشون میداد ی خانم و همسرشون مهمان برنامه بودن خانمه کارشناس ادبیات فارسی بود اقا کارشناس ادبیات عرب مجری ازشون پرسید اسمه نوه تون رو چی گذاشتین فارسی یا عربی گفتن محمد پارسا چون اصلی ترین اسمه عرب محمده و اصلی ترین نام فارسی هم پارسا کلی تعریف هم کردن منم ذوق کردم از انتخاب این اسم برای بچه ام 😉

در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
آبتین اصلا قشنگ نیست 😕 بین این ۳تاهم باید ببینی کدومشون بیشتر به دلت میشینه و حس خوبی میده، ایشاال ...

ممنونم عزیزم چون جوونتری نظرت خیلی برام مهم بود آخه جوونترا میگن سام که یه خورده خارجکیه راستی بین پارسا بردیا سامین چی 

ممنونم عزیزم چون جوونتری نظرت خیلی برام مهم بود آخه جوونترا میگن سام که یه خورده خارجکیه راستی بین پ ...

آقا سام جالب نمیشه خو😉

بردیا رو اصلا دوست ندارم ، تو فامیل داریم خیلی مسخره میکنن و بردی و برده صدا میکنن☹☹

سامین هم‌بد نیست صداش میکنن سامی

آقا سام جالب نمیشه خو😉 بردیا رو اصلا دوست ندارم ، تو فامیل داریم خیلی مسخره میکنن و بردی و برده صد ...

خوب حالا سامین یا پارسا راستی شیطون تو همه تاپیکا گفتی پارسا.   اسم عشقت نیست😍 که اینقدر دوست داری این اسمو البته ببخشید چون جوونی مشورت و نظر دادنت خوبه

خوب حالا سامین یا پارسا راستی شیطون تو همه تاپیکا گفتی پارسا.   اسم عشقت نیست😍 که اینقدر ...

بازم پارسا😂😂😂😂

نه باباااا اصلا تو اطرافیان نداریم ،ولی پارسا پیروزفر رو خیلی دوست دارمم ،خیلی با شخصیته😍😍

بین اسمایی که گفتی پارسا از همه بهتر بود .

وگرنه اِرمیا ، یونا، رادوین رو هم خیلی دوست دارم