2821
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 77 پست
امیدوارم😭 کاش همه مثل شما میدونستن این مطلبو الان من با خیلی از بهترین آدمای زندگیم قهرم یعنی اونا ...

من میفهمم چی میگی

باور کن اونا الان دلنازک تر و حساسترن

قوی باش و با قوی بودنت بهمه لطف میکنی

لعنت به بیماری لعنت به سرطان

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعا میکنم یه روز بیای و خبر سلامتیتو تاپیک بذاری💪

مرسی بخاطر دلگرمی و‌مهربونیت❤️ کاش حال دلت همیشه خوب باشه🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
دعا میکنم یه روز بیای و خبر سلامتیتو تاپیک بذاری💪

انشالله😍😍😍

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

گلم اطرافیانت نباید سر به سرت بزارن ادم وقتی یه سر درد ساده میگیره حوصله هیچکسو نداره چه برسه به مسکل شما عمه من هم مریضی شمارو داست همچین سر یه چیز ساده سر شوهرشو خواهراش داد میزد که بیچاره خواهرش کفشاشو لنگه به لنگه پوشید رفت بیرون از ترسش شوهرشم اون هر چی میگفت میگفت چشم اونی که تو میگب درسته اطرافیانت باید درکت کنن انشاالله به حق این شب های عزیز خدا تنتو سلامت کنه و یه عمر پیش خانوادت خوش و خرم زندگی کنی

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
گلم اطرافیانت نباید سر به سرت بزارن ادم وقتی یه سر درد ساده میگیره حوصله هیچکسو نداره چه برسه به مسک ...

مرسی

واقعا همینه اصلا دست خودم نیست باور کنین به همه مشکوکم حتی مثلا قضیه بیماریمو دوست نداشتم همه بدونن ولی فکر کردم یکی از اطرافیانم گفته که همه فهمیدن و کلی سرش داد زدم اونم تو جمع خیلی ناراحتم چون کلا رابطمون خراب شد اصلا تقصیر اونم نبود

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
مرسی واقعا همینه اصلا دست خودم نیست باور کنین به همه مشکوکم حتی مثلا قضیه بیماریمو دوست نداشتم همه ...

وای اجی دقیقا عمه منم مثل تو بود به خدا حتی فهمید عموم مریضیشو فهمیده کلی سر شوهرش داد زد یادمه اونیکی عممو فرستاده بود بره داروهاشو بگیره زنداداش زنعموم مسعول داروخونه بود اون از عمم پرسیده بود دارو رو برای کی میخوتی اونم گفته بود برای ابجیم نمیدونی وقتی عمم فهمید چه طوفانی به پا کرد به ابجیش گفت باید بری بهش بگی به هیچکس نگه

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
گلم اطرافیانت نباید سر به سرت بزارن ادم وقتی یه سر درد ساده میگیره حوصله هیچکسو نداره چه برسه به مسک ...

یاد خالم افتادم 

طوری شد که آخرش نشد کسی بهش نزدیک بشه همه رو روند از خودش

الان فقط دلشکستگی مونده برام از خاطره حضورش

دنیا خوبی برای همه کنی فراموش میشه اما تنها اخمت همیشه توخاطرهها میمونه

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
یاد خالم افتادم  طوری شد که آخرش نشد کسی بهش نزدیک بشه همه رو روند از خودش الان فقط دلشکستگی ...

هی یادش بخیر عمم همیشه مبگفت کسی نباید بدونه مریضی من چیه تا لحظه اخر کسی نفمید سرطان داره تو اوج درد انقدر خودشو خوب نشون داد ولی لحظه اخر ......

اجی فضولی نباشه ها میشه بپرسم سرطان چی داری؟؟

فدات دونوع هستش

توده خوش خیم سرطان نیست خوش خیم توده نره و اضافه نمیشه اما تو بدخیم اضافه میشن و تهاجمین بخاطرهمین خوش خیم نسبتا خطر نداره تا درمان بشه

تو  همانی که دلم لک زده لبخندش را (پدرم)
2824
2823
2791
2779
2792