2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد خوب خوشبحالتون من خيلي بي تجربه ام و تا يه كلمه گله كنم شوهرم جوري ازش دفاع ميكنه كه دلم صدبرابر ...

اوایل همشون همینن انگار پشت زن باشن چی میشه. خاستی بیا درد ودل کنیم ب مرور یادمیگیری من بعد۵سال جلوخودشونم گاهی حرفم رومیزنم خیلیم دوسشون دارم ودوسم دادن 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
منکه مامانم مرده همه چیو میریزم تو خودم گاهیم بخدام میگم شوهرمم اصلا پشتم نیست

من اصلا به شوهرم چیزی نمیگم اما وقتی هر چند وقت ی بار چیزی بگم خیلی با دقت گوش میده و تذکر میده به مادرش

واي توروخدا بگيد چجوري تونستيد اينطوري باشيد و شوهرتونم اينطوري باشه 

یقه شوهرمو نمیگیرم ک چراااااا فلانی اینجوری گفت اروم میگم راستی خواهرت این حرفو زد خو مگه من کار کردم اونم میگه بیخیال اون چرت زیاد میگه😂بخلطر اینکه خیییییلی حرمتشونو دارم همشون خودشم میدونه اهل دلخور کردنشون نیستم حقو بم میده 

راجب خانواده خودمم چیزی میگه پاچشو نمیگیرم درس حرف بزن اروم گوش میدم مقصر نباشه حقو بهش میدم میگم خب من معذرت میخوام این بهتره تا پیش خومواده خودش بگه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
اوایل همشون همینن انگار پشت زن باشن چی میشه. خاستی بیا درد ودل کنیم ب مرور یادمیگیری من بعد۵سال جلوخ ...

من هنوز يكسال نشده و شوهرم خيلي اذيتم ميكنه ازين نظرا 

خيلي پشت مادرشه خيلي احساس تنهايي ميكنم 

میشه بیشتر توضیح بدید

مثال بگو تا بگم .منخودم چیزی که الان یادمه هفته قبل مادرشوهرم پسرم برداشت گفت عزیزم ی سال دیگه مامانت هروقت دعوات کرد بدو بیا خودم مخفیت میکنم نمیزارم دعوات کنه نیش خندزدم رو ب پدرشوهرم وهمسرم با خنده گفتم مامان دستت درد نکنه بچه رو دوتربیته میکنی همینکه انقد جوک توانستا از تربیت پدربزرگ بزرگگ مادربزرگ هست پدرشوهرم همیشه پشت منه 

یقه شوهرمو نمیگیرم ک چراااااا فلانی اینجوری گفت اروم میگم راستی خواهرت این حرفو زد خو مگه من کار کرد ...

اخه من تا يه كلمه راجب اونا ميگم يه جوري پاچمو ميگيره كه نگو حتي حق هم كه ميگم الكي يه چيزي بيخودي در مقابل راجب خانوادم ميگه تا منو ساكت كنه گاهي هم كه خيلي بي ادبانه با فحش و دري وري به خانوادم ساكتم ميكنه 

اخه من تا يه كلمه راجب اونا ميگم يه جوري پاچمو ميگيره كه نگو حتي حق هم كه ميگم الكي يه چيزي بيخودي د ...

یا شما بدمیگی یا اون شدیدا رو خانوادش حساسه من همیشه خوبیشونو میگم گاهی ک بدی پیش میاد چیزی نمیگه مردا باهم فرق دارن بعضیا مادرشونو میپرستن شوهرمنم همینه بخاطر همین اسم مادرشو خیییییییییییییلی کم میارم

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
یا شما بدمیگی یا اون شدیدا رو خانوادش حساسه من همیشه خوبیشونو میگم گاهی ک بدی پیش میاد چیزی نمیگه مر ...

خوب پس وقتي مادرش ناراحتتون ميكنه يا ميفهميد كه عمدا داره شوهرتونو پر ميكنه چجوري بايد به شوهرتون بفهمونيد

خوب پس وقتي مادرش ناراحتتون ميكنه يا ميفهميد كه عمدا داره شوهرتونو پر ميكنه چجوري بايد به شوهرتون بف ...

اخه مادرش اصن کار نداره ب هیچی مهربونه همیشم طرف منه حتی شوهرم بخواد چیزی بگه میگم مادرته خجالت بکش گاهی ک ندونسته ی چیزی میگه با ارامش ب شوهرم میگم چرا اینجوری گفت میگه بخوای انقد ب حرفا گیر بدی خودت اذیت میشی بیخیال چیزیم گفته بزار پای پیرشدنش مشکل اینجاس خانوما طلبکارن یقه شوهرو میگیرن خب اونم مادرشه نمیشه بزارتش زیر پا شما ۲ بار ازش تعریف کن دفه سوم سرتو بنداز پایین بگو نمیدونم چرا اینجوری گفت ببین بهتر جواب میده یا نه  اینام ادمن دیگه مادرشون براشون مهمه وقتی مادرشوهرم بیاد خونمون یچیزی کم بیارم واسه پذیرایی میگه چرا فلان چیزو نیاوردی ما فقط ی مادر داریم انگار من ۳تا دارم ولی جای ناراحتی میگم ببخشید یادم رفت الان میارم ب همین راحتی 

من هنوز يكسال نشده و شوهرم خيلي اذيتم ميكنه ازين نظرا  خيلي پشت مادرشه خيلي احساس تنهايي ميكنم ...

صبورباش عزیزم یکم طول میکشه تاخیالش راحت بشه ک تو سواستفاده نمیکنی میخوای ی مدت هیچی نگو هرچی گفتن پیش شوهرت نگو یا یبار سرفرصت بشین بهش بگو ک من دوست ندارم پیش کسی گله ازمادرت داشته باشم اگه ب تونگم ب کی بگم فقط میخوام سبک بشمم ک حرفاش رودلم نمونه بخدانگم رودلم سنگینی میکنه ادمه دیگه یهودیدی بعدچندبارخدایی نکرده نتونستم تحمل کنم رفتاری انجام دادم ک دلخوربشن