2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست

عزیزم اگر تب نداره هیچی نیست نگران نباش میتونه حساسیت باشه یا عرق سوز شده 

اگر تب داشت ممکن بود sandrome slapped cheekداشت اما وقتیی میگی تب نداره چیزی نیست و عزیزم نوزادان 9ما در محیط پر از اب بودن به دور از تمام مواد اسیب رسان زندگی کردن و پستشون خیلی ظریفه و وقتی یک باره با تمام باکتری و ویروسایی که تو هوا وجود داره مواجه میشن صددرصد حساسیت یا خیلییی چیزای دیگه هم در پی داره نگرران نباش اما اگر خوب نشد حتما به پزشک مراجعه کنین اما از نظر من جای نگرانی نیست البته من بافتش ندیدم که چه جوری هست از رو عکس فقط گفتم امیدوارم چیزی نباشه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر تب نداره هیچی نیست نگران نباش میتونه حساسیت باشه یا عرق سوز شده  اگر تب داشت ممکن بو ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون گلی امروز یه شربت تقویتی جدید بهش دادم حالا دو روز نمیدم ان شاالله که خوب بشه دیگه اگه تا شنبه اینطور بود دکتر میبرم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ممنونم عزیزم از راهنماییتون گلی امروز یه شربت تقویتی جدید بهش دادم حالا دو روز نمیدم ان شاالله که خو ...

اها عزیزم احتمالا به خاطر شربت هست راستش من دانشجو هستم خیلییی اطلاعات ندارم که مطمعنن بگم چون کار نکردم خیلی یکم استرس هم میگیرم😂😂😂ایشالا چیزی نباشه خواهش میکنم😍