2777
2789
عنوان

افرادی که با خودشون بلند حرف میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست

بله من،،، گاهی دخترم با تعجب نگام میکنه میگه مامان واقعا داری با خودت حرف میزنی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم بلند بعضی وقتا حرف میزنم چون فکرم خیلی مشغوله و گوشی برای شنیدن ندارم اونم شاید همینجوره

اره الان داشت با خودش میحرفید میگفت کسی رو ندارم دردمو بگم😶

خو من الان شلغمم اینجا؟ از صب تا شب نقش گوش شنوا دارم

به ادم توهین میکنه اینجوری

منظورش اینه غیر من کسی رو نداره؟ 🤔 

🍼😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

قشنگگگگگگ   حرف میزنم هاااااا

یکی دوبار شوهرم اومده  خونه  گفته با کی بودی

میگم با خودم😊😊😊

داد میزنم  فحش میدم   اروم حرف میزنم اووووه  

یه دونه ام واسه نمونه ام

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
اره الان داشت با خودش میحرفید میگفت کسی رو ندارم دردمو بگم😶 خو من الان شلغمم اینجا؟ از صب تا شب نق ...

خودت برو بهش بگو سر صحبتو باز کن سر موضوعایی که میدونی غصه میخوره باهاش حرف بزن میدونی شاید از زمانی که تو بچه بودی و نمیفهمیدی اینجور بوده و عادت کرده

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اره الان داشت با خودش میحرفید میگفت کسی رو ندارم دردمو بگم😶 خو من الان شلغمم اینجا؟ از صب تا شب نق ...

منظورش کسیه که دردشو بگه، بلکه کمی آرومش کنه، بهش حق بده،،، فقط گوشی که بشنوه رو نمیخواد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دلش پره بیچاره  ب جای این حرفا بشین باهاش حرف بزن ک مجبور نشه با خودش حرف بزنه  بیچاره م ...

بخدا از صب تاشب من میشینم میحرفه 

صب بیدار میشم اول میرم میگم خوبی؟ چه خبر؟ چی خاب دیدی؟ اوکی ای؟ جاییت درد نمیکنه؟ 

مریض باشه میپرسم قرصاشو خورده

عادت داره یه خاطره رو هم 200 بار بگه

اونارم گوش میدم برای بار 200ام

هیچی هم نمیگم، فقط شنونده

نمیدونم دیگه چیکار کنم؟ چی میخاد؟ کیو میخاد؟ همش حس میکنم یه گناهی کردم از من ناراحته 

به خودم میگیرم

در حالیکه من اصن کاری نکردم😢

🍼😚

منم خیلی وقت ها اینجوریم.ولی جلو دیگران نه.یه بار به دوس پسرم گفتم فلان قضیه رو بچه ها همه خبر دارن فک کرد اون رازو به همه گفتم بعد هر چی گفتم وسایل تو اتاقو عروسکارو میگم باور نکرد فک کرد دارم ماست مالی میکنم

بخدا از صب تاشب من میشینم میحرفه  صب بیدار میشم اول میرم میگم خوبی؟ چه خبر؟ چی خاب دیدی؟ اوکی ...

آخی الهی بگردم 

یه سفری جایی برید با هم وقت بگذرونی 

برید خرید مادر دختری

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند