2777
2789
همه ميكن اسمشوبزار حسين چون شب عاشورادنبا اومده ولي استغفرالله كفر نشه دلم اسمي كه خودم واسش انتخاب ...

قدمش مبارک گلم.چه اسمی انتخاب کردی واسش؟

بوسهآنگاه قشنگ است که تمرین نشود.. بپری،ماچ کنی،جیغ کشد،دربروی💋😈🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ميكن اسمشوبزار حسين چون شب عاشورادنبا اومده ولي استغفرالله كفر نشه دلم اسمي كه خودم واسش انتخاب ...

مگه خدا بچست که قهر کنه. ایشالا صحیح و سالم مرخص میشه.پسر منم چون زود اومده بود ۶ روز تو دستگاه بود .اتفافا از یه نظر خوبه.همه چیش کنترل میشه.خصوصا زردی

خيلي حالم بده انقد گريه كردم شير نمياد واسم

نگران نباش عزیزم توکل کن بخدا هیچیش نمیشه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

بذار  امیر حسین به نظرم بعدی رو خودت انتخاب کن

‏آرزوها تاریخ انقضا دارن، زمانش که بگذره برآورده شدنشون بی معنی میشه.                                   میشه واسه برآورده شدن آرزوهام صلوات بفرستین😘
از کجا متوجه شدین که مدفوع کرده؟

دکتر معاینه کرد چون کیسه آب پاره شده بود و درد نداشتم بستری شدم که آمپول فشار بزننن بعد که دکتر معاینه لگنی کرد فهمید بچه مدفوع کرده سریع سز اورژانسی شدم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری