2777
2789
توهم مرگشو آرزو کردی من که ازش متنفر میشم اون وقتا

كاش خودم بميرم راحت شم من فقط از خدا خواستم لال از دنيا بره اخه هر وقت حرف حق وزدم با كولي گري لالم كرده

يك روح پر إز ترانه دارم بر گرد ،يك عالمه عاشقانه دارم برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدشه امشب دستم به کار نمیاد واسه سورپرایزش جاشم جداکرده من چطور جشن بگیرم براش؟؟شما بودی میگرفتی

نه بابا حوصله داري اشتباه من وتكرار نكن اين جور ادما رو نبايد رودارتر كرد

ای بابا  اصلا بهونه لج کردن بهش نده کاری به کارش نداشته باش الانم اصلا بحث دندوناشو پیش نکش خو ...

اخه فقط دندون نيست كلا برا هرچي قشرق راه ميندازه

یه چیزی بگم البته شاید برای شما جواب نده با شناختی که از شوهرت داری خودت میدونی میشه انجام داد یا نه

شوهر منم اینطوری بود اوایل ازدواج (این اخلاقش به مادرش کشیده) هر چی باب میلش نبود به قول شما کولی بازی در می اورد، چیز پرت میکرد غذا میریخت😁😁

منم سنم کم بود و می موندم چکار کنم

تا اینکه یه بار سر غذا دوباره اومد شروع کنه خودم غذا رو ریختم تو سطل اشغال، اینجا اون هنگ کرد، تمام کاراشو بخودش پس دادم، یه جیز پرت می‌کرد، دو تا پرت کردم، داد زد داد زدم، باورت نمیشه کوتاه اومد خیلی هم کوتاه اومد، الان یه بحثی بشه میگه باشه بیخیال 

حالا نمیدونم اون موقع خام بود و جوون والان پخته شده

یا عکس العمل من بود که جواب داد

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
یه مدت نسبت ب کولی گریهاشون بی تفاوت باشین شاید اثر کرد

حق بجانبه همیشه کلا میگه هر وقت دعوامون شده مقصر تویی ومن آدم خوبم دیروز انقدرداد وبیداد کرد سر اینکه من گفتم کجا بشینیم دگ دلم نمیخواد باش برم سفر مثل زنای لیوه دگ با زنا جور میکنم برم گردش

یه چیزی بگم البته شاید برای شما جواب نده با شناختی که از شوهرت داری خودت میدونی میشه انجام داد یا نه ...

بهترين كارو كردي منه خاك بر سر بي عرضه ام صدبار تصميم گرفتم مقابله به مثل كنم باز لال شدم

حق بجانبه همیشه کلا میگه هر وقت دعوامون شده مقصر تویی ومن آدم خوبم دیروز انقدرداد وبیداد کرد سر اینک ...

حرف دلم وزدي