2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی عزیزم تا حالا بودی تو اون اپ؟

عزیزم دلم نیاز نیست کسی برای فهمیدن کلاهبردار بودن چیزی یا کسی حتما مورد کلاهبرداری قرار بگیرید همین اپلیکیشن قبلتر به اسم پولیک ببینید چیا نوشتن واسش سازندگان همونن پولیک اسرو  بعدش میشه نمیدن اسخر همشون یکین واست یه سایت میزارم برو مطالب رو بخون
https://itresan.com/222844/8-دلیل-برای-آنکه-از-اپلیکیشن-پولیک-استفا/

عزیزم دلم نیاز نیست کسی برای فهمیدن کلاهبردار بودن چیزی یا کسی حتما مورد کلاهبرداری قرار بگیرید همین ...

عزیزم خوب متوجه نشدم یعنی از چی کلاهبرداری میکنن؟اون برنامه که من گفتم هزینه ابتدایی دریافت نمیکنه از کسی.متوجه نشدم خوب ممنون میشم یکم توضیح بدی

عزیزم خوب متوجه نشدم یعنی از چی کلاهبرداری میکنن؟اون برنامه که من گفتم هزینه ابتدایی دریافت نمیکنه ا ...

یک اپ معتبر باید نماد اعتماد داشته باشه و صاحبان مشخص و کار کردن تو این غیر ممکن نباشه یا مثلا ازتون سو استفاده نشه از اطلاعات شخصیتون همیشه هم منظور فقط اطلاعات بانکی نیست
دقت کنید ایا این اپلیکیشن در مارکتی مثل بازار یا مارکت معتبر قابل دسترسی و دانلود هست

یک اپ معتبر باید نماد اعتماد داشته باشه و صاحبان مشخص و کار کردن تو این غیر ممکن نباشه یا مثلا ازتون ...

نماد اعتماد رو نمیدونم.اما از بازار دانلود کردم و برای واریز شماره شناسنامه و شبا میخواد.یعنی از این دو تا هم میتونن سواستفاده کنن؟

نماد اعتماد رو نمیدونم.اما از بازار دانلود کردم و برای واریز شماره شناسنامه و شبا میخواد.یعنی از این ...

خیلی راحت خدایی نکرده تحت نام شما کار خلاف انجام بدن بعد پای شما گیر باشه