golbano70 مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1545 عنوان لیزر کل صورت | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 35 پست سلام دوستای عزیزم لطفا راهنماییم کنید.. چونه وزیرچونم چندوقته موهای زائد دراومده دوجلسه رفتم لیزر ازاونجا خوشم نیومد دیگه نرفتم الان یه جا دیگه میخوام برم واسه کل صورت فقط نگرانم جواب نده بعضی ها میگن موهای پرزدارو زبر میکنه دستگاهش الکساندر بود خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔 1398/06/20 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golbano70 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1545 رفتم نتیجه خوبی هم گرفتم کل صورتو رفتین؟ صورتت پرز داشت؟ خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
۳۲۹۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 6483 چونه وزیرچونم دارم اونم قبلا نداشتم یدفعه اینجوری شدم اول برو دکتر زنان یا غدد ازمایش هورمون و سونو بده ببین کیست نداری اگه از درون مشکل نداری احتمالا ارثی باشه بعد برو لیزر فقط همون چونه رو لیزر کن الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
من_سحرم عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4905 زمخت نیست فقط مشکیه.... بعدازظهرنوبت گرفتم ببینم چی میشه مال منم مشکی بود ریشام الان چنتا دونه در میاد فقطاگه دکتر پولکی نباشه نشون بدی بهت می گه که لیزر روت جواب می ده یا نه
golbano70 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 1545 اول برو دکتر زنان یا غدد ازمایش هورمون و سونو بده ببین کیست نداری اگه از درون مشکل نداری احتمالا ارث ... همه ی آزمایشها وسونوروانجام دادم فقط پرولاکتینمم بالاست باکم کاری تیرویید که قرص میخورم خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
رسپیناااااا۱۲۲۰ عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1219 کل صورتو رفتین؟ صورتت پرز داشت؟ نه پشت لب و چونه رازی کل صورتو نمیزنه میگه جواب نمیده من خودم خواستم که بزنه گفت جواب نمیده
۳۲۹۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 6483 همه ی آزمایشها وسونوروانجام دادم فقط پرولاکتینمم بالاست باکم کاری تیرویید که قرص میخورم از همینه داروهاتو سر موقع مصرف کن فقط برو لیزر چونه بعد از 5-6 جلسه کامل از بین میرن اما داروهاتو حتما به موقع استفاده کن الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏