من که از مامانت بیشتر ناراحت شدم تا شوهرت. الان تاپیکاتو خوندم اعصابم خورد شد اصلا. چه نامردن. مامانت خیلی بد کرده چون اون به دختر خودش که از وجودشه حیانت کرده این خیلی بده. مادرت اگه یه روز میدید شوهرت خیانت داره میکنه باید گوششو میپیچوند نه اینکه خودش بشه معشوقه شوهرت !!! ببخشید تند حرف میزنم واقعا اعصابم خرد شد
عزیزم رفتی مشاوره چی شد؟ به نظر میاد یک صمیمیتی بینشون ایجاد شده و این رابطه خارج از چهار چوب ...
اره رفتم خیلی خوب قانعم کرد نظرم در مورد مادرم و همسرم کاملا برگشت بهم گفت وقتی چیزی ندیدی هیچ وقت کسیو قضاوت نکن گفتم پدرم فیلم پو ر ن میبیه گفت شک نکن مشکل از پدرته برای خانمم خیلی قشنگ قانعم کرد گفت ک مردا دوس دارن همیشه از ی زن بی پناه دفاع کنن خواسته ک با این حرفش بفهمونه ک مثلا پشتشه ولی بهم گفت حتما از مادروپدرت بخواه ک مشاوره بیان الان حالم خیلی خوبه خیلی از تردیدام برطرف شد خیلی خوشحالم رفتم گفت قضیه رو کش بدی کش میاد ولی با مادرت حرف بزن ولی صمیمی ن با دعوا
به نظرم مشاوردرست گفته باید با مامانت در این مورد صحبت کنی به نظرم با پدرت هم صحبت کن اگرم مستقیم موضوع رو نمیگی یک جوری غیر مستقیم ببین چی میگه و همچنین با شوهرت به صورت جدی .ببین یک چیزی بهت بگم وقتی یک شک در این موارد سراغ آدم.میاد خود مشاورا هم میگن این موضوع باید مشخص بشه و شک کامل برطرف بشه تو هم باید به طور کامل این شکت برطرف بشه و دیگه هیچ وقت سراغت نیاد و با خودت بعدا هی نگی نکنه چیزی بود چون به قول مشاورت دیگه نمیتونی بعدا هی کش بدی و موضوع رو تازه کنی انشالله که شکت کامل برطرف بشه و آرامش به دلت برگرده عزیزم😍😍
به نظرم مشاوردرست گفته باید با مامانت در این مورد صحبت کنی به نظرم با پدرت هم صحبت کن اگرم مستقیم مو ...
مرسی عزیزم ولی مشاورم گفت با پدرت اصلا سعی نکن صحبت کنی فقط با مادرم با بابام نمیشه حرف زد آدم منطقی نیس ولی خودش فک میکنه خدای منطقه ولی اشتباه فکر میکنه