2777
2789
😂.من باور نمیکردم.طفلی ۱۰۰ تا شات فرستادم تا باورم شد.تازه چقدم هدیه میخرید میبرد تو پارکینگ قایم م ...

اوه اوه چه اخوند رمانتیکی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درماه ۷نفرچه خبره

یه مدت خیلی تو فاز اینکارا رفته بود.الان نمیدونم چجوریه .خبرم واسه دو سال پیشه.دوتاشونو که عاشق بود☺

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه آخوندی میشناسم ۲۰ سال زنش زمین گیر بود انقد عاشق زنش بود که حد نداشت هرگز نرفت زن صیغه کنه همش هم قربون صدقه زنش میرفت الان چندماهی میشه همسرش فوت کرده،حتی پشت سرش میگفتن مگه میشه به پای زن مریضش بمونه حتما پنهونی زن گرفته ولی حاضرم قسم بخورم که هیچوقت اینکارو نکرد چون از جیک وپوکش خبردارم

خب فکر میکنی بین مذهبیون اعتقاد با چند همسری رایج تری یا بقیه؟؟؟

فعلا که تو جامعه امروز بین همه این اعتقاد پررنگ شده مردا میرن راحت زن صیغه میکنن ، یعنی میگی آخوندا چون اعتقاداتشون در این مساعل بیشتره بیشتر صیغه میکنن؟

به نظر من به ذات آدما بستگی داره یکی که آخونده اگه اهل این چیزا باشه با اعتقاد خودش میره صیغه چندماهه میکنه که براش حلال باشه یکی هم که غیر آخونده اگه اهل این چیزا باشه نیازی به صیغه نمیبینه یا در بند این چیزا نیست میره پول میده بدون صیغه با یه هرزه میخوابه😐