2777
2789
عنوان

ببخشید یه لحظه بیاین سوال خصوصی😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 34 پست
شمام مث منی؟خیلی بده اصلا خوش فرم نیست. شاید چون چارشونه ایم و قفسه سینمون بزرگه اینجور میشه

وای دقیقا..منم چهارشونه م وسینه م بزرگه.میگم جسارتا همتون جای خواهرم ی وقت شوهرکردم چیزی نگه و.‌‌..اعصابم ریخته بهم.اخه تنه م وباس ن م پره

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلقم تنگ میشه راستش😐ولی نه از11سالگیم میزدم

از وقتی دیگه موقع استفاده کردن از سوتین م شد تا الان ک 25ساله شدم به تازگی 

اگه استفاده نکنم کلافه میشم حتی یک ساعت نمی تونم دوام بیارم بدون سوتین

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خاره تفاهم بگو چه خاکی توسرم کنم...اندامم توپه اماحیف

اگه به ازدواج برسه که میریم دکتر زیبایی. من الان اعصابم خورد شده باید درست شه😂

اونی که فک میکنه زرنگه، فکککک میکنه زرنگه😏😏 #تتلو
از چه زمانی سوتین زدی؟ سوتین سفت که میگن نپوشید کیست میاره

از زمانی ک موقعش بود دیگه

نه تنگ و سفت نیست ولی چون همیشه عروسکی استفاده کردم نتیجه داده

چون عروسکی اسفنج و فنر دارن و اگر دیده باشی دو طبقه اسفنج داره مثل پله ک بتونه از زیر بکشه بالا همیشه سوتین رو و وارد تون اسفنج دوم کنه من همیشه میگفتم چرا اینا این مدلی هستن سالها استفاده کردم ولی همچنان تو فکر ش بودم چرا این مدلی بعد ی روز فروشنده گفت یه طبقه داره ک موقعی ک دراز کشیده هستی یا خم و راست میشی پرت کنه سینه رو سر جاش تو اسفنج دوم

این مدلم مامانم برام گرفت تو مجردی ک من عادت کردم و همیشه گشتم و گشتم تا عروسکی گیرم بیاد بعد چندتا چندتا خریدم ک نگردم زیاد الان ک دیگه 150تمنم باید رسیده باشه قیمت ست سوتین و ش

چون چند سال پیش میشدن 90

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
از زمانی ک موقعش بود دیگه نه تنگ و سفت نیست ولی چون همیشه عروسکی استفاده کردم نتیجه داده چون عروسک ...

ممنون از توضیحات کاملت

یه دختر۱۱ساله که سینه هاش کمی بزرگ شده باید سوتین ببنده یا صبر کنه تا اولین پریودش؟

ممنون از توضیحات کاملت یه دختر۱۱ساله که سینه هاش کمی بزرگ شده باید سوتین ببنده یا صبر کنه تا اولین ...

بستگی داره عزیزم..بزار براش متوسط بشه بعد بگو استفاده کنه آخه اگه موقع شروع رشد زودی سوتین بزنه کوچیک میشه سوتین جلو رشد و میگیره بزار به اندازه قد و قیافه ش بشه بعد بزنه من از وقتی شروع به رشد کرد دو سالی سه سالی استفاده نکردم بعد ک اندازه دلخواه م شد استفاده کردم تا حالا

2790
2778
2791
2779
2792