2777
2789
عنوان

دلم گرفتهه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 26 پست
هیچ وقت نمیتونم جواب کسیو که بهم چیزی میگه بدم همیشه م از این بابت زجر میکشم میترسم ب شوهرم چیزی بگم ...

خب بکنه عزیزم 

دلت میشکنه چرا واسه اون مهم نیس 

تو دیگه هیچ وقت 19 سالت نمیشه هافکر این روزاتو بکن مرگ ی بار سیون ی بار

خب بکنه عزیزم  دلت میشکنه چرا واسه اون مهم نیس  تو دیگه هیچ وقت 19 سالت نمیشه هافکر این ...

اخه لجبازه دوس ندارم بینمون ناراحتی بشه درکم نمیکنه خیلی مامانشو دوس داره کاش خدا حافظمو پاک کنه

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه لجبازه دوس ندارم بینمون ناراحتی بشه درکم نمیکنه خیلی مامانشو دوس داره کاش خدا حافظمو پاک کنه

بخدا منم این روزای تورو گذروندم تو بدترین شرایط 

من تازه 18 سالم بوذ 

هرچییی بگی برام کم گذاشتن و توهمه مراسما و شادیام خون بجیگرم کردن که ب این شب عزیز قسم نمیگذرم ازشون ولی من کارد که ب استخونم رسید دعوا کردم همه چیو میخواستم بهم بزنم و زدم ولی خب طلاقم ندادن عوصش ولم کردن 

بخدا منم این روزای تورو گذروندم تو بدترین شرایط  من تازه 18 سالم بوذ  هرچییی بگی برام کم ...

عزیزم پس توام مثل من قلبتو شکستن😔ولی من گفتم هیچی نمیگم میسپارم ب خدا چون چوب خدا صدا نداره 

ڪاش ای کاشی وجود نداشت💛کاش چشما اشکی نشه💙 کاش قلبا زخمی نشه💜 کاش قلبا مهربون شه💚کاش تفاوتی نباشه بین ادما و کاش رو لبا همیشه خنده باشه کاااش زندگی مث قصه ها رنگین باشه مثل اخر قصه ها دلها ارامش بگیره❤
ای خواهر چی میگی اینا چوب خدا سرشونه؟ قدر خودتو بدون حیفی 

همه بهم میگن ناراحت نباش غصه نخور خودتو نشکن ولی نمیشه امروز هیچی نخوردم نمیتونم بیخیال باشم

همه بهم میگن ناراحت نباش غصه نخور خودتو نشکن ولی نمیشه امروز هیچی نخوردم نمیتونم بیخیال باشم

بخدا من این روزاتو گذروندم پیر میشیم میشکنیم ابان خودتو با همسنات مقایسه کن...ببین اونا دغدغشون چیه ما دغدغمون چیه بخدا ارزش نداره یا دلتو باید انقدری بزرگ کنی که واقعا هیچ کار و حرفشون برات مهم نباشه یاهم باد بریزی تو خودت تا موهات بشه رنگ دندونات من جاریم 24 سالشه از دست همین خدا نشناسا ب ولای علی قسم موی سفید پره تو کلش طوری که ببینی فک میکنی رنگ گذاشته خود مادرشوهرمون انقد موی سفید نداره

بخدا من این روزاتو گذروندم پیر میشیم میشکنیم ابان خودتو با همسنات مقایسه کن...ببین اونا دغدغشون چیه ...

اره قبول دارم دوستای خودم الان دارن خوشگذرونی میکنن ی هنری دست گرفتن شادن ولی من تو این شش ماه قلبم بدجوری شکست

با همه وجودم درکت میکنم عزیزم خدا خودش ب دلت ارامش بده 🌹❤

مرسی فدات شم ایشالله توام دیگه رنگ غمو نبینی

آره پسر که خونه پدرش باشه پررو میشه هی میره اونا پرش میکنن برمیگرده 

اره الانم صداش زدن رفت پایین